İbrahim Üzülmez Kweuke'nin Biletini Kesti: "Kweuke'den İstediğimi Alamadım"

İbrahim Üzülmez Kweuke'nin Biletini Kesti: "Kweuke'den İstediğimi Alamadım"
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Kweuke’den istediği verimi alamadığını ve takıma katkı sağlayacağını düşünmediğini ifade ederek, golcü futbolcunun biletinin kesildiği ve takımdan gönderileceğinin sinyalini verdi.

2. etap kamp çalışmalarını Erzurum'da sürdüren Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, Erzurum’da düzenlediği basın toplantısında Kweuke’nin takımda kalıp kalmayacağına son noktayı koydu. "Kweuke'den istediğimi alamadım" ifadesinde bulunan Üzülmez, “Keşke iyi bir Kweuke olsaydı da bize katkı sağlasaydı, şu anda bize katkı sağlayacağını düşünmüyorum." diyerek Kweuke’nin gönderileceğinin sinyalini verdi.

Üzülmez, Kweuke konusunda açıklamada bulunurken Leonard Kweuke'nin Çaykur Rizespor'a büyük katkısının olduğunu vurguladı ancak kendisinin ondan yeteri kadar yararlanamadığını belirterek, şöyle konuştu: "Bu camiada oynadığı sayısız maçı var ama bu döneme baktığımız zaman ben Kweuke'den istediğimi alamadım. Bu kulüple onun arasındadır ama sağlam bir Kweuke'nin ne kadar önemli olduğunu biliyorum ama son dönemdeki sakatlıklarından dolayı takıma katkı sağlayacağını düşünmüyorum. Keşke iyi bir Kweuke olsaydı da bize katkı sağlasaydı, şu anda bize katkı sağlayacağını düşünmüyorum."

ibrahim-uzulmez-caykur-rizespor-teknik-direktoru-(2).jpg