İçişleri Bakanlığı'ndan 6’sı Rize için olmak üzere 1608 sözleşmeli personel alımı!

İçişleri Bakanlığı'ndan 6’sı Rize için olmak üzere 1608 sözleşmeli personel alımı!
İçişleri Bakanlığı, 96'sı merkez, 1512'si taşra teşkilatında olmak üzere toplam 1608 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Alımlar kapsamında Rize için 6, Trabzon için 10, Artvin için 3, Erzurum için 11 kişi alınacak.

Alımlar büro personeli, mühendis, avukat, teknisyen, tekniker, destek personeli, teknikeri mimar, arşiv uzmanı, çağrı karşılama personeli, programcı ve koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonlarında gerçekleştirilecek.

Rize için 2 adet KPSSP3 puanıyla büro personeli, 1 adet KPSSP93 puanıyla büro personeli, 2 adet KPSSP93 puanıyla çağrı karşılama personeli ve 1 adet KPSS94 puanıyla şoför alınacak.

Başvurular 22-26 Nisan tarihleri arasında E-Devlet üzerinden yapacak.

Adaylar başvurularını; e-Devlet şifresi ile yapacaktır. Bu nedenle adayların http://www.turkiye.gov.tr hesabının bulunması zorunludur. Söz konusu hesabın kullanılabilmesi için, adayların e-Devlet şifresi almaları gerekmektedir. Adaylar, e-Devlet şifresini içeren zarfı, PTT Merkez Müdürlüklerinden, şahsen başvuru ile üzerinde T.C. Kimlik numarasının bulunduğu kimliğini ibraz ederek temin edebileceklerdir.

Başvurular; 22-26 Nisan 2024 tarihleri arasında Bakanlığımızın http://www.icisleri.gov.tr adresli internet sitesindeki “Duyurular” bölümünde yayımlanacak olan “İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru" linki aracılığıyla e-Devlet üzerinden elektronik ortamda alınacaktır.

Başvurular elektronik ortamda alınacağından posta yolu ile ya da bizzat başvurular kabul edilmeyecektir.

E-Devlet üzerinden "İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru" linkine erişim sağlandığında, kimlik, öğrenim, askerlik ve YDS bilgileri otomatik olarak gelmektedir. Profil bilgileri eksik veya hatalı olan adaylar ilgili kurumlarla iletişime geçerek, gerekli düzeltmeleri yaptırmak zorundadırlar.

ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (B) Grubundan; lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve lise mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 ve üzerinde KPSS puanı almış olmak kaydıyla, adayların tercih sıralamasına göre ilan edilen pozisyon sayısının en fazla 4 katı aday değerlendirilmeye alınacak.

icisleri-bakanligi-6si-rize-icin-olmak-uzere-1608-personel-alacak.jpg

icisleri-bakanligi-6si-rize-icin-olmak-uzere-1608-personel-alacak-1.jpg

icisleri-bakanligi-6si-rize-icin-olmak-uzere-1608-personel-alacak-2.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum