İftar Duası Rize Milletvekili Karal'dan

İftar Duası Rize Milletvekili Karal'dan
Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize'nin Pazar ilçesinde iftar duasını yapan isim oldu. Karal, duasında birlik ve beraberliğin daim olması dileğinde bulundu.

Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Rize’nin Pazar İlçesinde düzenlenen iftar programına katıldı.

Pazar Belediyesi tarafından Pazar Belediye binası konferans salonunda düzenlenen iftar programına AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ile AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyelerinin yanısıra AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

hasan-karal-ve-ak-parti-rize-teskilati-pazarda-iftar-acti-4.jpg

Yaklaşık 400 kişi okunan ezan sonrası oruçlarını açarken, yemeğin şükür duasını Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal yaptı. Dua sonrası duygu ve temennilerini dile getiren Karal "Yüce Allah bu birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin.  Bizleri bu akşam böylesine güzel bir organizasyonda bir araya getiren teşkilatımız ve belediyemize teşekkür ediyorum. Hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

hasan-karal-ve-ak-parti-rize-teskilati-pazarda-iftar-acti-3.jpg

Gerçekleşen iftar programı sonrası Pazar belediye makamına geçen Karal, burada belediye başkanı Basa’dan devam eden çalışmalar hakkında detaylı brifing aldı. Buradaki programa Rize’de iftar çadırı programına katılan AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ve AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar da katıldı.

hasan-karal-ve-ak-parti-rize-teskilati-pazarda-iftar-acti-2.jpg

hasan-karal-ve-ak-parti-rize-teskilati-pazarda-iftar-acti-1.jpg