Igor Tudor: Doğru Yoldayız

Igor Tudor: Doğru Yoldayız
Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile Galatasaray 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, ilk maçının ardından Çaykur Rizespor karşılaşmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Igor Tudor’un yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar şu şekilde:

“Futbolcularımıza bir şey diyemem, ellerinden geleni yaptılar. Rizespor da aynı şekilde... Duran toptan gelen bir golle maç 1-1 sona erdi.”

“Galip gelmediğiniz zaman mutlu olamazsınız. Oyuncuların gösterdiği mantaliteden mutluyum. Defansa yoğunlaşmıştık. Bugün baktığımızda 10 kişi savunma yapan bir Galatasaray vardı. İçeride oyuncularıma da söyledim. Doğru yoldayız…”

“Derbiye 8 günümüz var. En iyi şekilde hazırlanacağız. Linnes değişikliğini o an takıma katkı vereceğini düşündüğüm için gerçekleştirdim…”

Igor Tudor’un basın toplantısında yaptığı konuşma ve sorulara verdiği yanıtlar ise şöyle:

“Bruma takım için çok önemli bir oyuncu. Benim de sevdiğim bir oyuncu. Genç olduğunu unutmamak lazım. Bir hata yaptı, bu yüzden İstanbul'da kaldı. Pazartesi gününden itibaren bizimle olacak…”

“Büyük maçların ekstra motivasyonu olmaz. Pazartesi'den itibaren başlayacağız. Zamanımız var. Soyunma odasında takımıma da söyledim. İstediğim ışığı verdiler...”

“Koşu mesafeleri her maç daha ileriye gidecektik. İlk yarıda iyi oynayan bir Galatasaray vardı. İkinci yarıda Tolga değişikliği ile kompakt olup kontraya çıkmak istedik. Duran toptan bir gol yedik.” 

“Dışarıdan bir komutan gibi görülüyor olabilirim. Sözü dinlenmezse hemen kadro dışı bırakacak gibi mi duruyorum bilmiyorum ama doğru değil. Oyuncular kendi işini, hocalar da kendi işlerini yapmalı. Hepimizin üstünde de kulüp var.” 

“Takımın iyiliği için verilmiş bir karar. Linnes’ten defansif yönü daha ağır basan bir ismi oyuna sürdük.”