İhlas Koleji Kürekçileri, Şampiyonluğa Kürek Çekti

İhlas Koleji Kürekçileri, Şampiyonluğa Kürek Çekti
Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Sapanca Kırkpınar'da yapılan Türkiye Kupası 2. Etap Kürek Yarışları'nda, İhlas Koleji öğrencileri Sabri Sevniş...

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Sapanca Kırkpınar'da yapılan Türkiye Kupası 2. Etap Kürek Yarışları'nda, İhlas Koleji öğrencileri Sabri Sevniş ve Fatih Sevli'nin yer aldığı Galatasaray takımı Büyük Erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

4 çiftede 5 bin metre üzerinden yapılan yarışta parkuru 20.08.76'da tamamlayan Galatasaray takımı şampiyonluğa ulaştı.

2015 yılı içinde düzenlenen şampiyonalarda Galatasaray forması ile birçok şampiyonluğa imza atan Sabri Sevniş ve Fatih Sevli ekip olarak yeni bir şampiyonluk elde ettikleri için mutlu olduklarını söyledi. Yıl boyunca yoğun bir antrenman temposu içinde olduklarını belirten başarılı kürekçiler, bu tempo içinde kendilerine gerekli yardımı sağlayan İhlas Koleji'ne ve idarecilerine de teşekkür etti.

Yoğun antrenman temposunun derslerini etkilememesi için öğretmenlerinden de destek aldıklarını ifade eden Sevniş ve Sevli, akademik ve sportif açıdan başarılı bir yıl geçirdiklerini vurguladı.

Şampiyon kürekçileri tebrik eden İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç ise, bu başarıların devam etmesi için Sevniş ve Selvi'ye destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Koç, "Başarılı gençlerimizin akademik yönden derslerine ve sınavlarına en iyi şekilde hazırlanabilmeleri için özel programlar hazırlıyoruz. Öğrencilerimiz milli takım seviyesinde ülkemizi temsil ederlerken, okul hayatlarında da başarılı olmaları için elimizden gelen desteği veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:IHA