İki aile birbirine girdi 5 ölü 8 yaralı

İki aile birbirine girdi 5 ölü 8 yaralı
Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde 2 aile arasında bilinmeyen bir sebeple silahlı çatışma meydana geldi. Çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi'nde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 5 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Olay saat 19.39 sıralarında ilçeye bağlı Çepni Köyü mevkiinde meydana geldi.

Kalaşnikof marka otomatik silahların da kullandığı öne sürülen silahlı çatışmada ortalık kan gölüne döndü. 

İddiaya göre, aralarında arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan iki ailenin fertleri ilçeye yaklaşık 15 kilometre mesafedeki Oyman köyünde akşam saatlerinde kavga etti. Silahların kullanıldığı kavgada Ömer, Adnan, Nihat ve Fatih Acemoğlu ile Mehmet Emin Bucak (43) öldü, 8 kişi yaralandı.

Jandarmanın müdahalesiyle yatıştırılan olayın ardından yaralılar, özel araçlar ve ambulanslarla Siverek ve Hilvan ilçelerindeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan bir kısmının hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Bu arada, güvenlik güçleri, kavganın yaşandığı köy ve ilçe ile yaralıların kaldırıldığı hastanelerde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.