İkinci Yarı Oyuna Girdi, 9 Dakikada 5 Gol Attı

İkinci Yarı Oyuna Girdi, 9 Dakikada 5 Gol Attı
Almanya Bundesliga takımlarından Bayern Münih'in, Wolfsburg karşısında 1-0 geriye düştüğü maçta ikinci yarının başında oyuna giren Lewandowski, 9 dakikada 5 gol atarak tarihe geçti.

Almanya Bundesliga 6. hafta mücadelesinde Bayern Münih, evinde Wolfsburg'u ağırladı. Maçın ilk yarısını Wolfsburg Daniel Caligiuri'nin golüyle 1-0 önde kapattı. İkinci yarının başında Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola, oyuna Robert Lewandowski'yi aldı. Oyuna fırtına gibi başlayan yıldız oyuncu 51. dakikada durumu eşitleyen golü attı. Bu golün ardından 1 dakika geçmedi ve yıldız oyuncu yine sahneye çıkarak takımını öne geçiren golü kaydetti. Lewandowski, 55, 57 ve 60. dakikalarda 3 gol daha atarak durumu 5-1'e getirdi. 9 dakika içinde 5 gol atan yıldız oyuncu, yeşil sahalarda ender rastlanan bir şova imza atarak takımına 3 puanı getirdi.

TARİHE GEÇTİ

5-1 sonrası da pozisyonlara giren ancak bunları gole çeviremeyen 27 yaşındaki oyuncu, oyuna sonradan girip 5 gole imza atarak Almanya tarihinde en kısa sürede 5 gol atan isim olarak adını tarihe yazdırırken, Bayern Münih tarihinde ise bir maçta 5 gol atan 4. futbolcu oldu.

Bu sonuçla Bayern Münih 6'da 6 yaparak puanını 18'e yükseltirken, Wolfsburg ise 11 puanda kaldı.

İkinci Yarı Oyuna Girdi, 9 Dakikada 5 Gol Attı

İkinci Yarı Oyuna Girdi, 9 Dakikada 5 Gol Attı