İkizdere Kaymakamı Değişti

İkizdere Kaymakamı Değişti
Rize’nin İkizdere İlçe Kaymakamı Abdil Koç, Artvin’in Ardanuç ilçe Kaymakamlığına atandı.

Kaymakam ve Vali Yardımcıları değişikliğini içeren Mülki İdare Amirleri kararnamesi yayımlandı.

Buna göre İkizdere İlçe Kaymakamı Abdil Koç, Artvin’in Ardanuç ilçe Kaymakamlığına atanırken, Koç’tan boşalan İkizdere Kaymakamlığına ise Bingöl Valiliği Kaymakam Adayı Halil İbrahim Kazar atandı.

ABDİL KOÇ KİMDİR?

Afyonkarahisar doğumlu olan Kaymakam Abdil KOÇ ilk ve orta öğrenimini burada tamamlamıştır. Orta Doğu Teknik Üniversitesinde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünü bitirdikten sonra Aralık 2009’da Burdur Kaymakam Adayı olarak görevine başlamıştır.

İzmir’de teftiş stajını, Sandıklı’da refiklik stajını ve Burdur’da vilayet stajını tamamlayan Kaymakam KOÇ, Bolu’nun Mengen ilçesinde Vekil Kaymakamlık görevini yürütmüştür. İçişleri Bakanlığı tarafından dil eğitimi ve Alman idari sistemi hakkında incelemelerde bulunmak için bir yıllığına Almanya’ya gönderilmiştir. Yurtdışından döndükten sonra Kaymakamlık kursunu tamamlayarak 31.08.2012 tarihinde İkizdere’de Kaymakamlık görevine başlamıştır.

Evli ve bir çocuk sahibi olan Kaymakam Abdil KOÇ, iyi derecede İngilizce ve Almanca bilmektedir.

abdil-koc-ikizdere-kaymakami.jpg

HALİL İBRAHİM KAZAR KİMDİR?

1983 yılında İstanbul Eyüp’te doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2008 yılında Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu.

İçişleri Bakanlığı tarafından açılan sınavı kazanarak 2011 yılında Bingöl Kaymakam Adayı olarak atandı. Mülkiye Müfettişi refakatinde Niğde Valiliği’nde teftiş stajını, Denizli Serinhisar ve Tekirdağ Malkara ilçelerinde kaymakam refikliği stajını yaptı.

İçişleri Bakanlığı’nın 31.10.2011 tarihli onayı ile Düzköy Kaymakamlığı’na vekaleten görevlendirilmiş olup, 09.11.2011 tarihinde görevine başladı ve yurtdışı görevi nedeniyle bu görevinden ayrıldı.

İkizdere Kaymakamlığına atanmadan önce Bingöl Valiliği Kaymakam Adaylığı görevinde bulunuyorduç

halil-ibrahim-kazar.jpg