İkizdere Kaymakamı Meral'den Petran'da İnceleme

İkizdere Kaymakamı Meral'den Petran'da İnceleme
İkizdere Kaymakamı Hacı Kerim Meral, ilçede yarın düzenlenecek olan 13. Petranboard Kayak Şenliği öncesinde kar nedeniyle kapalı bulunan yollardaki kar temizleme ve yol açma çalışmalarını yerinde inceledi.

Rize’nin İkizdere İlçesinin 2000 metre rakımlı Meşeköy (Petran)’da yarın (6 Şubat Pazar günü) 13. Petranboard Kayak Şenliği düzenlenecek.

Rize Belediyesi, İkizdere Kaymakamlığı ve Meşeköy muhtarlığınca düzenlenecek olan Petranboard Kayak Şenliği öncesinde İkizdere Kaymakamı Hacı Kerim Meral, kar temizleme ve yol açma çalışmaları ile köy odasının eksiklerini yerinde inceledi.

İlgililerden eksiklikler hakkında bilgi alan Kaymakam Meral, eksikliklerin giderilip hazırlıkların bir an önce tamamlanması talimatını verdi.

ikizdere-kaymakami-haci-kerim-meral-ilcede-yarin-duzenlenecek-olan-13-petranboard-kayak-senligi-oncesinde-kar-nedeniyle-kapali-bulunan-yollardaki-kar-temizleme-ve-yol-acma-calismalarini-yerinde-inceledi.jpgikizdere-kaymakami-haci-kerim-meral-ilcede-yarin-duzenlenecek-olan-13-petranboard-kayak-senligi-oncesinde-kar-nedeniyle-kapali-bulunan-yollardaki-kar-temizleme-ve-yol-acma-calismalarini-yerinde-inceledi-1.jpgikizdere-kaymakami-haci-kerim-meral-ilcede-yarin-duzenlenecek-olan-13-petranboard-kayak-senligi-oncesinde-kar-nedeniyle-kapali-bulunan-yollardaki-kar-temizleme-ve-yol-acma-calismalarini-yerinde-inceledi-3.jpg