İktidar Adayları Bizim Rüyada Göremeyeceğimiz Harcamalar Yapıyor

İktidar Adayları Bizim Rüyada Göremeyeceğimiz Harcamalar Yapıyor
SP Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, Rize'de iktidar partisi ile müthiş bir yarış içinde olduklarını belirterek "ktidar adayları bizim rüyada göremeyeceğimiz harcamalar yapıyor." dedi.

Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, dar imkanlarla seçim çalışmalarını yürüttüklerini ifade ederek “Hükümet partisi alabildiğine devlet imkanlarını kullanıyor; Bakanlar devletin imkanları ile seçim çalışması yapıyor. İktidar adayları bizim rüyada göremeyeceğimiz harcamalar yapıyor. “ dedi.

Ak Parti’nin on harcadığı yerde kendilerinin bir harcadıklarını kaydeden Bekaroğlu, hükümeti devlet imkanlarını kullanmakla suçladığı açıklamasında şunları kaydetti: Mazeret olsun diye yazmıyorum ama her zaman olduğu gibi asimetrik güçlerin yarıştığı bir seçim oluyor. Hükümet partisi alabildiğine devlet imkanlarını kullanıyor; Bakanlar devletin imkanları ile seçim çalışması yapıyor. İktidar adayları bizim rüyada göremeyeceğimiz harcamalar yapıyor. YSK bildiriler yayınlıyor ama aldıran yok. Buna rağmen Rize'de iktidar partisi ile müthiş bir yarış içindeyiz; çalışmaları dar imkanlarımızla sürdürüyoruz ama etkiliyiz. Onlar on harcıyor biz bir bizimki daha bereketli. Kurduğumuz vicdanlar ittifakı giderek büyüyor.