İl Başkanı Alim, İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti

İl Başkanı Alim, İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti
AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, AK Partinin kuruluş yıl dönümünde İlçe teşkilatları ile bir araya geldi, belediye başkanlarına ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, AK Partinin kuruluş yıl dönümünde İyidere, Derepazarı, Fındıklı, Ardeşen, Pazar ve Çayeli İlçe teşkilatları ile bir araya gelerek, belediye başkanlarına ziyaretlerde bulundu. Başkan Alim’e ziyaretlerinde İl Başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Yapılan ziyaretlerde teşkilat disiplinin önemine değinen ve AK Partinin kuruluş amacının altını çizen Başkan Alim, AK Partinin 17. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak “Aydınlığa açık, karanlığa kapalı sloganımızla 2001’den bu yana milletimizden aldığımız destekle millete hizmet yolunda durmadan yorulmadan büyük bir aşkla yola çıkmış bulunuyoruz. Geride bıraktığımız 17 yıl içerisinde çok zor dehlizlerden geçtik. Kurucu liderimiz Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Halka hizmet, Hakka hizmettir düsturuyla omuz omuza birlik beraberlik içinde çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Partimiz kurulduğu yılın ardından girdiği ilk seçimde iktidar partisi olarak milletimizin gönlünü fethetmiştir. Devam eden yıllarda ilkesinden, vizyonundan hiçbir şey kaybetmeden başarısını katlayarak sürdürürmüştür. Partimizin bu başarısı teşkilatlar olarak bizlerin sorumluluğunu daha fazla artırmış bulunuyor. Millete hizmet için çıktığımız bu yolda 2001 ruhuyla ilk günkü aşkla heyecanımızı dinamizmimizi kaybetmeden çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. İstişare kültürüne önem vererek, Milletimizin derdiyle hem hal olup, halkımızla iç içe olmaya devam etmeliyiz. Bizim partimizin başarısının yegane kaynağı dava şuuruyla hareket ederek, millete hizmetten bıkmadan yorulmadan engelleri aşarak, hep daha ileriyi hedeflememizden gelir. Çalışmalarımıza ara vermeden durmadan yorulmadan liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yaraşır bir şekilde sürdürmeliyiz. Partimizin kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Rabbim birliğimizi dirliğimizi daim eylesin. Daha nice başarılarla dolu 17. yıllarımız olsun” dedi.

İlçe ziyaretleri Çayeli İlçe teşkilatında AK Partinin 17.kuruluş yıl dönümüne istinaden kesilen pasta ile son buldu.

il-baskani-ishak-alim,-ilce-teskilatlarini-ziyaret-etti-(9).jpgil-baskani-ishak-alim,-ilce-teskilatlarini-ziyaret-etti-(10).jpgil-baskani-ishak-alim,-ilce-teskilatlarini-ziyaret-etti-(1).jpgil-baskani-ishak-alim,-ilce-teskilatlarini-ziyaret-etti-(2).jpgil-baskani-ishak-alim,-ilce-teskilatlarini-ziyaret-etti-(3).jpgil-baskani-ishak-alim,-ilce-teskilatlarini-ziyaret-etti-(4).jpgil-baskani-ishak-alim,-ilce-teskilatlarini-ziyaret-etti-(5).jpgil-baskani-ishak-alim,-ilce-teskilatlarini-ziyaret-etti-(6).jpgil-baskani-ishak-alim,-ilce-teskilatlarini-ziyaret-etti-(7).jpgil-baskani-ishak-alim,-ilce-teskilatlarini-ziyaret-etti-(8).jpg