İl Başkanı Alim’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

İl Başkanı Alim’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, millet olarak bugün Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 95. yıldönümünü büyük bir sevinç ve gururla kutlamanın heyecanını yaşadıklarını belirterek şunları kaydetti: "Tarih boyunca bağımsızlığından hiçbir zaman vazgeçmeyen aziz milletimiz bu uğurda nice mücadeleler vermiş nice şanlı zaferler kazanmıştır. 95 yıl önce Kurtuluş Savaşı’nda yedi düvele diz çökmeyen bu asil millet; kadınıyla, çocuğuyla, genciyle,yaşlısıyla, içindeki iman ve vatan sevgisiyle düşmana geçit vermemiş aziz vatanımızı canları pahasına savunmuşlardır. Bağımsızlık için verdiğimiz kurtuluş savaşı sonrasında ise Cumhuriyet ilan edilmiştir.

En zor şartlara ve bütün imkansızlıklara rağmen hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayan, bağımsızlığından asla taviz vermeyen, inanç ve kararlılıkla sürdürdüğü İstiklal mücadelesini zaferle neticelendiren bir milletin torunları olarak bugün bizlerde aynı ruh ve aynı azimle ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için çalışmalıyız. 1923'te nasıl yeni devletimizin kuruluşunu millet olarak verdiğimiz mücadele ile taçlandırdıysak, bugün de karşılaştığımız sıkıntıları, birlik ve berberlik içinde ele ele vererek atlatmalıyız. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Partimizin iktidarıyla birlikte Cumhuriyet tarihi boyunca görülmemiş yatırımlar ve kalkınma hamleleri gerçekleştirilmiştir. Sağlıktan eğitime, tarımdan sanayiye her alanda devrim niteliğinde adımlar atılmış, ülkemiz, bölgesinde önemli bir güç haline gelmiştir. Ortaya koyulan bu siyasi istikrarla birlikte Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 hedeflerimiz doğrultusunda ülkemiz çok daha büyük mesafeler kat edecek, birlik ve beraberlik içerisinde çok daha büyük başarılara imza atacağız.  Her zamankinden çok daha fazla milli birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, daha güçlü bir Türkiye için mücadelemize devam edeceğiz ve vatanımıza olan hizmet aşkımız artarak sürecektir. Bu duygu ve düşüncelerle aziz vatanımızın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, bütün vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyorum.”