İl Başkanı Alim’den AK Parti’nin 17. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

İl Başkanı Alim’den AK Parti’nin 17. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı
AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, AK Parti’nin 17. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, mesajında AK Parti’nin kuruluşunun 17. yılını kutladıklarını hatırlatarak, “14 Ağustos 2001 yılında kurulun partimizin 17. yıl dönümünü kutlamaktayız. Ülkemizin zor zamanlardan geçtiği yıllarda millete bir umut olarak liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan partimiz millete hizmet yolunda önemli adımlar atmış, ülkemizi kalkınma hamleleriyle dönüştürmüştür.” dedi.

Milletin tüm umutlarının tükendiği bir ortamda AK Parti’nin milletimizin taleplerinden doğduğunu ve AK Parti’nin sadece Türk siyaset tarihinde değil dünyada söz sahibi, mağdur ve mazlumların sesi olarak bilinen bir hareketin doğuşu olduğunu vurgulayan Alim, “Bundan tam 17 yıl önce milletimizin umutlarının tükendiği anlarda ortaya çıkan AK Parti ile birlikte sadece Türk siyaset tarihinde değil dünyada söz sahibi, mağdur ve mazlumların sesi olarak bilinen bir hareket doğmuştur. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan AK Parti, Türk siyaset sahnesinde vatandaşlarımızın desteği ile yer almış ve 14 Ağustos 2001, Türk demokrasi tarihine kutlu bir yürüyüşün başladığı tarih olarak silinmeyecek şekilde yazılmıştır. Unutulmayalım ki; AK Parti milletin ta kendisidir. AK Parti, Türkiye'nin, milletimizin taleplerinden doğmuştur. AK Parti ve onun AK kadroları milletle birlikte çıktıkları bu yolda yılmadan yorulmadan çalışmış ülkemizin 2023,2053 ve 2071 vizyonlarına yönelik önemli adımlar atmıştır.

İktidarımız 17 yıl boyunca aağlık, eğitim, ekonomi, enerji, adalet, tarım, ulaşım, turizm ve birçok alanda Türkiye’nin kaderini değiştirecek devrim niteliğinde projelere imza atıp ülkemizin kalkınmasında önemli çalışmalar gerçekleştirmiştir. Bugün 2023’ü hedefleyen ve dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma gayreti içerisinde olan bir Türkiye tablosu var. “ diye konuştu.

ak-parti-rize-il-baskani-ishak-alim.jpg

Alim, 17. Yılı kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şunları kaydetti: “17. yılımızı kutlamanın mutluluğunu yaşadığımız bu günlerde milletten almış olduğumuz destekle Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemizin 780 bin kilometrekaresini kucaklayan, 80 milyona hitap edebilen bir parti olmaya devam ediyoruz. AK Parti’nin tüm bu kazanımlarının yanında partimiz ve ülkemiz birçok badireler atlatmıştır. Parti kapatma davaları ve e-muhtıralarla pek çok olaya şahit olduk. Fakat bunlardan en vahimi ve kötü olanı ise 15 Temmuz darbe girişimi idi. Ülkemizi ve milletimizi karanlığa gömmek isteyen dış güçler ve onların içerdeki piyonları 15 Temmuz günü darbe kalkışması gerçekleştirerek ülkemizi kaosa sürüklemek istediler. Ama milletimiz namus bildiği vatanına göz diken bu hainlere aman vermemiş tankın topun merminin önüne bedenlerini siper ederek bu hainlerin emellerine ulaşmasını engellemiştir. Milletimizin vermiş olduğu bu mücadele asla unutmayacaktır. Tarih sayfalarda altın harflerle yerini alçaktır.

Milletimiz şunu iyi görüyor ki; ülkemiz üzerinde oynan oyunlar, kurulan hain planlar hala daha bitmemiştir. Dolar ve döviz kuru üzerinden ülkemiz üzerinde büyük bir ekonomik hamle yapılmak isteniyor.

AK Parti teşkilatları olarak milletten almış olduğumuz destekle Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni Türkiye yolunda çalışmaya ve mücadeleye devam edeceğiz. Teşkilatlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle milletin partisi olan AK Partimizin 17. kuruluş yıl dönümünün milletimize hayırlar getirmesini diliyor bugüne kadar çeşitli kademelerde görev almış tüm partililerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum.”