İl Başkanı Alim'den Regaip Kandili Mesajı

İl Başkanı Alim'den Regaip Kandili Mesajı
AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, mesajında; “Maneviyat iklimi üç ayların müjdecisi Regaip Kandiline ulaşmanın mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz. Bizleri rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç aylara ulaştıran Rabbimize sonsuz hamdolsun. Birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, ülfet ve muhabbetimizi artıran Ramazan bayramıyla taçlanacak üç aylarımızın tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini dilerim. Kandiller manevi huzur ve sükûnun gönüllere indiği müstesna bir zaman dilimidir. Bizler bu mübarek vakitlerde ömrümüzün muhasebesini yapar, yaratılış gayemizi yeniden idrak ederiz. Gönül dünyamızı imar eden bu mübarek gece vesilesiyle, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insanî ve ahlâkî meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret etmeliyiz. Bu gecelerin feyz ve bereketinden nasiplenen kullarından olmak dileğiyle. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. Ülkemiz üzerinde kirli emelleri olanlara fırsat vermesin. Cenab-ı Hakk bizleri hayra anahtar, şerre kilit eylesin.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin ve İslam âleminin Regaip Kandilini ve mübarek üç aylarını tebrik ediyor, Üç ayların rahmet, mağfiret ve bereket ikliminin insanlığın hidayetine, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.