İl Başkanı Avcı, Hemşin ve Tunca’daki Karayolu Yatırımlarını İnceledi

İl Başkanı Avcı, Hemşin ve Tunca’daki Karayolu Yatırımlarını İnceledi
AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş’la birlikte Hemşin ilçesi ile Ardeşen’in Tunca beldesindeki karayolları yatırımlarını inceledi.

İl Başkanı Avcı ilk olarak Hemşin ilçesine gitti.  Burada Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, Hemşin Belediye Başkanı Halim Bekar, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Mataracı ve teşkilat mensuplarıyla birlikte 2.5 km.lik Hemşin geçişiyle ilgili incelemelerde bulundu.

muhammed-avci-hemsin-ve-tunca’daki-karayolu-yatirimlarini-inceledi-(1).jpg

Hemşin ilçesinin ardından ise Ardeşen’in Tunca beldesine geçerek Ardeşen  ve Tunca arasındaki 20 kilometrelik yolun karayolu ağına alınmasıyla ilgili incelemelerde bulunan İl Başkanı Avcı, incelemeler sonrasında yaptığı açıklamada, “Teşkilat mensubu arkadaşlarımız ve karayolları Bölge Müdürümüz Selahattin Bayramçavuş’la birlikte Hemşin ve Tunca’daki karayollarımızın yapmış olduğu bazı yatırımları incelemek üzere ziyaretlerdeyiz. Hemşin ilçemizde Hemşin geçişiyle ilgili 2,5 km’lik bir yolun karayolları tarafından planlanmasıyla ilgili çalışmaları yerinde inceledik. İnşallah çok yakın bir zaman içinde Hemşin geçişimizle ilgili yapım işlemine başlamış olacağız. Diğer yandan Hemşin’deki kentsel dönüşümle ilgili son noktaya gelmiş bulunuyoruz. TOKİ’de çok yakın bir zamanda Hemşin’deki kentsel dönüşümün ihalesini gerçekleştirerek Hemşin ilçemizin adeta bütün sorunlarını baştan sona halletmiş olacağız. Hemşin ilçemizin ardından Tunca beldemizi ziyaret ettik. Ardeşen ile Tunca arasındaki 20km’lik bir yolun karayolları ağına alınmasıyla ilgili yerinde gözlemleme yapmak üzere geldik. Proje ihalemizi zaten gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Çok yakın bir zaman içinde de yapım ihalesiyle ilgili çalışmalarını karayollarımız başlatmış olacaklar. Tunca ile Ardeşen arasında çok daha nitelikli ve konforlu bir yola sahip olacağız.” dedi.

muhammed-avci-hemsin-ve-tunca’daki-karayolu-yatirimlarini-inceledi-(2).jpg

İl Başkanı Avcı, yarın (Pazar günü) Tunca’da yapılacak  Formulaz etkinliklerine de değinerek, “Formulaz etkinliklerinin düzenlendiği bir yer olması  dolayısıyla da Tunca’nın  bizim için  bir başka önemi daha var. Tunca belediye başkanımız bütün hazırlıklarını tamamlamış. Pazar günü sayın bakanımız Osman Aşkın Bak ve milletvekillerimizle birlikte Tunca da olacağız ve Türkiye’ye Formulaz’ın yeniden tanıtımı için arkadaşlarımızla birlikte burada olacağız.” dedi.

muhammed-avci-hemsin-ve-tunca’daki-karayolu-yatirimlarini-inceledi-(3).jpgmuhammed-avci-hemsin-ve-tunca’daki-karayolu-yatirimlarini-inceledi-(4).jpgmuhammed-avci-hemsin-ve-tunca’daki-karayolu-yatirimlarini-inceledi-(5).jpgmuhammed-avci-hemsin-ve-tunca’daki-karayolu-yatirimlarini-inceledi-(6).jpg

muhammed-avci-hemsin-ve-tunca’daki-karayolu-yatirimlarini-inceledi-(7).jpgmuhammed-avci-hemsin-ve-tunca’daki-karayolu-yatirimlarini-inceledi-(8).jpg