İl Başkanı Avcı’dan Hamdu Sena’ya Teşekkür Ziyareti

İl Başkanı Avcı’dan Hamdu Sena’ya Teşekkür Ziyareti
Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, yeni doğum yapan keçiyi sırtında, yavrusunu ise köpeğinin sırtına bağladığı okul çantasına koyarak taşırken çekilen fotoğrafla Türkiye gündemine damga vuran Hamdu Sena Bilgin’i ziyaret etti.

Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ve Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan ile birlikte İkizdere ilçesi Yağcılar köyüne giderek, yeni doğum yapan keçiyi sırtında, yavrusunu ise köpeğinin sırtına bağladığı okul çantasına koyarak karla kaplı dik yolda barınağa taşıyan ve bu sırada çekilen fotoğrafın sosyal medyada paylaşılmasıyla Türkiye gündemine oturan ortaokul 1. sınıf öğrencisi Hamdu Sena Bilgin’i ve ailesini ziyaret etti.

osman-askin-bak-hamdu-sena-bilgin--muhammed-avci-53.jpg

Ziyaret sırasında Hamdu Sena Bilgin’in tüm insanlığa örnek olacak davranışıyla Rize’yi ve İkizdere’yi tüm Türkiye’ye çok güzel bir şekilde reklam ettiğini ve ilimizi Türkiye’nin gündemine taşıdığını kaydeden Avcı, hem hayvanlara gösterdiği şefkat hem de yapmış olduğu güzel reklam dolayısıyla Hamdu Sena Bilgin’i tebrik ederek, teşekkürlerini iletti ve kendisine hediye paketi verdi.

muhammed-avci’dan-hamdu-sena’ya-ziyaret.jpg

11 yaşındaki Hamdu Sena’nın Türkiye’ye örnek teşkil edecek bir şefkatlik içerisinde hareket ettiğini kaydeden Avcı, bu davranışın herkese örnek olması gerektiğini kaydederek, Rizelilerin merhamet ve şefkat duygularının her daim olduğunu ve Hamdu Sena’nın bu davranışının bunun sadece küçük bir örneği olduğunu söyledi.

Ziyarette ayrıca Hamdu Sena Bilgin ile sohbette bulunan ve büyüyünce ne olmak istediğini soran Avcı, Bilgin’den öğretmen olmak istediği cevabını aldı.

muhammed-avci’dan-hamdu-sena’ya-ziyaret-1.jpg