İl Başkanı Avcı'dan Kan Bağışına Davet

İl Başkanı Avcı'dan Kan Bağışına Davet
Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, tüm hemşehrilerini kan bağışına bulunmaya davet etti.

Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Kızılay haftası dolayısıyla düzenlenecek kan bağışı kampanyalarına toplumun her kesimini duyarlı olmaya davet etti.

Her yıl 29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasının Kızılay Haftası olarak kutlanmakta olduğunu kaydeden Avcı, bir ünite kanla bir hayat kurtarılabileceğine dikkat çekti ve Türk Kızılayı’nın yürüttüğü insani yardım faaliyetlerinin ülke açısından gurur verici olduğuna vurgu yaparak, tüm vatandaşlarımızın Kızılay’a sahip çıkması gerektiğini ifade etti.

Bütün hemşehrilerini ailecek kan vermeye davet eden Avcı,  yapılacak kan bağışlarının güzel şifalara vesile olması temennisinde bulunarak, şunları kaydetti:“Verilen her kan, hiç umulmadık bir anda herhangi bir kazayla karşılaşan bir kardeşimize, vatandaşımıza, dostumuza şifa olabiliyor. Kan acil bir ihtiyaç değil, devamlı bir ihtiyaçtır. Kana her an herkes ihtiyaç duyabilir. Toplum sorumluluğu içerisinde ülkesini ve insanları seven herkesi kan vermeye davet ediyoruz.  Bu nedenle vatandaşlarımızın duyarlı olmasını ve kan bağışı yapmasını öneriyoruz. Kan bağışında bulunacak  tüm vatandaşlarımıza  ayrıca teşekkür ediyorum.”