İl Başkanı Avcı’dan Ramazan Bayramı Mesajı

İl Başkanı Avcı’dan Ramazan Bayramı Mesajı
AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan ayı boyunca oruç ile derin bir manevi iklimi yaşayarak Ramazan Bayramına kavuşmuş olmanın millet olarak mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Başkan Avcı, mesajında şunları kaydetti: "Ramazan ayı boyunca ilçelerimizde, beldelerimizde ve köylerimizde düzenlenen iftar programlarına katılarak siz değerli hemşerilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Komşularımızla akrabalarımızla ve siz değerli hemşerilerimizle ekmeğimizi ve soframızı bölüştük. Hemşerilerimizle dayanışma içinde olmaya çalıştık. Ulaşabildiğimiz tüm mağdurlara ve ihtiyaç sahiplerine, hiçbir ayrım yapmaksızın, yardım eli uzatmanın çabası içinde olduk. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde bir ramazan ayını daha geride bıraktık. Ramazan ayı boyunca göstermiş olduğumuz bu dayanışma yardımlaşma ve kaynaşma duygularının artarak devam etmesini niyaz ediyorum.

Bayrama erişmenin sevincini, manevi hazzını ve muhabbetini yaşadığımız bu günlerde birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik duygularımızı yenilemek için önemli bir fırsattır. Milletimizi ve İslam alemini manevi iklimiyle saran ramazan bayramı boyunca, kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak sevgi, saygı ve kardeşlik duyguları içinde bir bayram geçirmeyi diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek ramazan bayramınızı kutlar. Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmenizi  temenni  ederim.”