İl Başkanı Ayar Açıkladı: Cumhurbaşkanı Cumartesi Akşamı Geliyor

İl Başkanı Ayar Açıkladı: Cumhurbaşkanı Cumartesi Akşamı Geliyor
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize'ye gerçekleştireceği ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 Kasım cumartesi akşamı Rize'ye geleceğini açıkladı.

İl Başkanı Hikmet Ayar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın değişen Dünya konjektörü ile Türkiye ve Dünya gündeminin yoğunluğu nedeniyle Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan ancak ileri bir tarihe ertelenen Rize ziyaretinin 4 Kasım cumartesi akşamı başlayacağını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Pazar günü saat: 14.00’te kent merkezinde düzenlenecek toplu açılış törenine katılacağını ardından saat: 17.00’de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfının Genel Kuruluna katılacağını kaydetti.

İl Başkanı Hikmet Ayar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Pazar akşamı da Rize’de kalma ve pazartesi günü kentten ayrılma ihtimalinin de bulunduğunu belirterek bunun kesinlik kazanmadığını sözlerine ekledi.

hikmet-ayar-ak-parti-rize-il-baskani.jpg

Kaynak:İBRAHİM KÖROĞLU

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum