İl Başkanı Ayar’dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

İl Başkanı Ayar’dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında sağlık çalışanlarının çalışma koşullarının iyileştirilmesi konusunda mesleklerini güvenli bir şekilde icra etmeleri noktasında düzenlemelerin yapılmaya devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti: “Yakın tarihte hepimiz dünyadaki en önemli nimetin sağlık olduğunu sağlıklı yaşam olduğunu tecrübe etmiş olduk. Geride bıraktığımız pandemi süreci bunun en önemli kanıtıdır. Her türlü afette, salgında, savaş anında yurdun dört bir tarafında gece gündüz demeden büyük bir özveriyle görev yapan tüm sağlık ordumuza minnettarız, hakları ödenmez. Gelişmiş toplumların en büyük göstergesi sağlık alanındaki ulaştığı noktadır. İktidarlarımız boyunca insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla hareket ederek, sağlık sektöründe reform niteliğinde çalışmaları hayata geçirdik. Birçok ilimizde şehir hastanelerimiz dünya standartlarının üzerinde hizmet veriyor. Doktorlarımızın, sağlık çalışanlarımızın çalışma koşullarının iyileştirilmesi konusunda mesleklerini güvenli bir şekilde icra etmeleri noktasında düzenlemeler yapılmaya devam ediyor.

Bu itibarla kutsal mesleklerini icra ederken şehit düşen sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere, yurdun dört bir tarafında sağlıklı bir toplum için gecesini gündüzüne katarak fedakarca çalışan tüm sağlık ordumuzun 14 Mart Tıp Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum”

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum