İl Başkanı Ayar’dan 15 Temmuz Mesajı

İl Başkanı Ayar’dan 15 Temmuz Mesajı
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü” nedeniyle bir mesaj yayımladı.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü” dolayısıyla yayımladığı mesajında “15 Temmuz’da Çanakkale ruhu adeta tekrar canlanmış milletimiz geri dönmeyi düşünmeden tanklara, F16’lara kafa tutarak vatan savunması gerçekleştirmiştir” ifadesinde bulunarak şunları kaydetti: “Aziz milletimizin birlik ve beraberliğine, hürriyetine kasteden, Fethullahçı Terör Örgütü tarafından millî iradeye ve Türkiye Cumhuriyeti Devletine yönelik gerçekleşen hain darbe girişiminin üzerinden 7 yıl geçti. Tarihi şanlı zaferlerle dolu necip milletimizin Dünya Demokrasi Tarihi’ne kanıyla, canıyla yazdığı 15 Temmuz Demokrasi Destanı, milli hafızamızdan asla silinmeyecek kadar büyük bir öneme sahiptir. O karanlık gece de yaşanılanlar ikinci Kurtuluş savaşı mücadelesiydi. Bu kadim coğrafyanın insanları Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Milletimizi demokrasimize ve milli iradeye sahip çıkmak üzere meydanlara, havalimanlarına davet ediyorum’ çağrısıyla meydanlara inerek, bağımsızlığını, egemenliğini vesayet odaklarına çiğnetmeyeceğini tüm şer odaklarına göstermiş oldu. Vatan söz konusuysa gerisi teferruattır düşüncesiyle yediden yetmişe kadını ve erkeğiyle tüm vatandaşlarımızın meydanlara akın ettiği 15 Temmuz’da Çanakkale ruhu adeta tekrar canlanmış milletimiz geri dönmeyi düşünmeden tanklara, F16’lara kafa tutarak vatan savunması gerçekleştirmiştir. Kahraman şehidimiz Ömer Halis Demir ‘Bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir insanı, bir insan da bir ülkeyi kurtarır’ söylemini adeta yaşatarak, kanlı darbenin seyrini değiştirerek vesayet odaklarının planlarını ters yüz etmiştir. Ülkemizin çeşitli kurumlarının içine yerleştirdikleri ihanet çetesiyle milletimizi esir alacaklarını sanan zihniyet, o gece gereken cevabı gür bir sesle almış, milli iradeye uzanan ellerin millet tarafından bizzat kırılacağını bir kez daha anlamıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzü kutlar, 15 Temmuz darbe girişimde mücadele vererek şehit olan şehitlerimiz başta olmak üzere ülkemizin aydınlık geleceği uğruna, vatan aşkıyla canını hiçe sayan Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum”

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum