İl Başkanı Ayar'dan Bayram Mesajı: “Kurban bir olmak, birlik olmaktır”

İl Başkanı Ayar'dan Bayram Mesajı: “Kurban bir olmak, birlik olmaktır”
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm hemşehrilerinin bayramını kutlayan İl Başkanı Ayar, “Kurban bir olmak, birlik olmaktır” dedi.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, bizi biz yapan, bizi ortak idealler çevresinde buluşturup, kaynaştıran en önemli ortak paydamızın bayramlar olduğunu kaydettiği mesajında, bayramların dayanışmanın ve yardımlaşmanın en üst seviyelerde yaşandığı millet olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, gönül zenginliğimizi bereketlendiren günler olduğunu ifade etti.

İl Başkanı Ayar mesajında şunları kaydetti: “Bizleri bir Kurban Bayramına daha sağlıkla, huzurla ulaştıran Rabbimize sonsuz hamd-ü senalar olsun. Kurban bir olmak, birlik olmaktır. Dayanışmanın, yardımlaşmanın en üst seviyelerde yaşandığı millet olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, gönül zenginliğimizi bereketlendiren Kurban Bayramımızın ülkemize, İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ederim. Kadim medeniyetimizde bayramlar, bizi biz yapan, bizi ortak idealler çevresinde buluşturup, kaynaştıran en önemli ortak paydalarımızdır. Rabbimizin rızasını kazanmak ümidiyle eda ettiğimiz bir ibadet olan kurban için Yüce Mevla şöyle buyuruyor “Onların ne etleri ne de kanları Allah’a ulaşır. O’na ulaşacak olan sadece sizin takvânızdır.” Cenab-ı Hakk yapmış olduğumuz ibadetlerimizi kabul buyursun inşallah. Kurban Bayramının ayrılmaz bir parçası olan Hac farizasını yerine getirmek üzere kutsal topraklarda bulunan vatandaşlarımızın da ibadetlerinin kabul olmasını Rabbimden diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor, Kurban bayramının hanelerimizin bereketine, ülkemizin ve İslam Âleminin huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum”

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum