İl Başkanı Ayar’ın 5 yıl önce attığı seçim twiti yeniden gündem oldu

İl Başkanı Ayar’ın 5 yıl önce attığı seçim twiti yeniden gündem oldu
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar’ın 5 yıl önce attığı seçim twiti yeniden gündem oldu.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar’ın 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimi öncesinde milletvekili görevinde iken 24 Haziran seçimleriyle ilgili attığı twit yeniden gündem oldu. İl Başkanı Ayar’ın 5 yıl önceki seçimlerin önemine değinmek için o dönem attığı “Rize'de kullanacağımız her oy ya AK PARTİ'ye, yada CHP ye gidecek.” seçim twiti bugün de gündemdeki yerini korudu.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesinde HDP ile birlikte Millet İttifakını oluşturan partilerin tamamı Rize’de CHP logosu altında seçime girerken, Cumhur İttifakı partileri ise kendi adaylarıyla seçime girecek ve oyların bölünmesi söz konusu olacak.

Bu şekilde Cumhur ittifakı partileri kendi alacakları oylarla milletvekili çıkarabilecekken, millet ittifakı ise 1 milletvekili çıkarmanın hesaplarını AK Parti’den Cumhur İttifakı partilerine kayacak oyların sayısıyla yapıyor.

AK Parti’den Cumhur ittifakına ne kadar çok oy kayarsa Millet İttifakının Rize’de CHP’'den 1 milletvekili çıkarma şansını o kadar yüksek orana çıkarıyor. Hal böyle olunca İl Başkanı Ayar’ın 5 yıl önce attığı “Rize'de kullanacağımız her oy ya AK PARTİ'ye, yada CHP ye gidecek.” twiti gündem oldu.

İşte İl Başkanı Ayar'ın 5 yıl önceki o twiti:

hikmet-ayar-rizede-kullanacagimiz-her-oy-ya-ak-partiye-yada-chp-ye-gidecek.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
32 Yorum