İl Başkanı Ayar'ın Mevlid Kandili mesajı

İl Başkanı Ayar'ın Mevlid Kandili mesajı
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında “Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mukaddes gecede Mevlid Kandilimizin bütün Müslümanlara huzur getirmesini diliyorum” dedi.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

İl Başkanı Ayar mesajında, "Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa'nın (SAV) dünyayı şereflendirdiği bu mübarek geceye ulaştıran Rabbimize sonsuz hamdü senalar olsun. Mevlid-i Nebi'yi idrak etmenin huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Yüce Mevla’nın ‘Ey Peygamber! Biz seni bir şahit, bir müjdeci, bir uyarıcı; Allah'ın izniyle kendi yoluna çağıran bir davetçi ve aydınlatan bir kandil olarak gönderdik.’ şeklinde buyurduğu Hatemül Enbiya Efendimiz tüm kainata bir rehber bir kurtuluş müjdecisi olarak gönderilmiştir. İslam Dini’nin çağlar üstü ve evrensel mesajını bizlere ulaştıran, insanlığa lütuf, rahmet ve güzel ahlak timsali, âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin (S.A.V) yolu, merhamet, şefkat, hoşgörü, birlik, beraberlik yoludur. Bu yol ki; kin, nefret ve intikam toplumunu sevgi, muhabbet, şefkat ve rahmet toplumuna dönüştürmüştür. Dolayısıyla Peygamber Efendimizin (SAV) dünyayı onurlandırdığı bu mübarek gece hadislerini mesajlarını, yaşayışını yeniden değerlendirmemiz ve idrak etmemiz açısından çok önemli bir gecedir.

Bu duygu ve düşüncelerle bizi bir Mevlid-i Nebi’ye daha ulaştırdığı için Cenab-ı Allah’a şükrediyor, güzel ahlakın temsilcisi, kainat rehberi Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'e (S.A.V) salâtu selam ediyorum. Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mukaddes gecede Mevlid Kandilimizin bütün Müslümanlara huzur getirmesini diliyor, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyor, hemşehrilerimizin ve tüm İslâm Aleminin Mevlid Kandilini en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Zeynep TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
7 Yorum