İl Başkanı Zerdeci, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı

İl Başkanı Zerdeci, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı
Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yılını kutladı.

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında, aziz milletimizin Kurtuluş Savaşı ile karşısında birleşen emperyalist güçlerin karanlık emellerine fırsat vermediğini ve bundan sonra da vermeyeceğini belirterek, “Bizler, Cumhuriyet'in yüzyılına girerken işte bu ruhla ‘Yeniden Büyük Türkiye’yi, ‘Yaşanabilir Türkiye’yi inşa etmenin, Hakk’ın üstün tutulduğu zulmün olmadığı yeni bir Dünya düzenini kurmanın azim ve kararlılığını taşıyoruz” dedi.

İl Başkanı Zerdeci, Cumhuriyetin 100. Yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladığı mesajında, "Binlerce yıllık devlet geleneği ve millet olma şuuruyla Cumhuriyet'in 100. yılını hep birlikte idrak ediyoruz. Bu aziz millet, kendisinden imkân ve silah bakımından çok daha güçlü ordular karşısında, günü geldiğinde, göğsünü siper etmekten hiç bir zaman geri durmamıştır. Bu aziz millet dünyanın neresinde olursa olsun daima zulmün karşısında, mazlumun yanında olmuş, bağımsızlığına pranga vurmaya kalkacak dahilî ve haricî her türlü oluşumun-girişimin her daim karşısında durmuş, tarih boyunca bu uğurda sayısız destanlar yazmıştır. Bu aziz millet, 7'den 70'e ülkemizin selameti için malıyla ve canıyla her türlü fedakârlığı yapmaktan asla geri durmamıştır. Bu aziz millet, Kurtuluş Savaşı ile karşısında birleşen emperyalist güçlerin karanlık emellerine fırsat vermemiştir, bundan sonra da vermeyecektir. Bizler, Cumhuriyet'in yüzyılına girerken işte bu ruhla ‘Yeniden Büyük Türkiye’yi ‘Yaşanabilir Türkiye’yi inşa etmenin, Hakk’ın üstün tutulduğu zulmün olmadığı yeni bir Dünya düzenini kurmanın azim ve kararlılığını taşıyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yılı vesilesiyle milletimizin bu aziz duruşunu saygıyla selamlıyor, Kurtuluş Savaşı’mızda canları pahasına mücadele eden, vatan için gözünü kırpmadan canlarını feda ederek bu toprakları bize yurt kılan tüm şehitlerimizi rahmetle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm gazilerimizi minnetle, şükranla anıyor, Aziz milletimizin ve bütün hemşehrilerimin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum