İl Başkanı Zerdeci, Kazazede Öğrencileri Hastanede Ziyaret Etti

İl Başkanı Zerdeci, Kazazede Öğrencileri Hastanede Ziyaret Etti
Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, beraberindeki heyetle birlikte kent merkezinde meydana gelen öğrenci servisi kazasında yaralanan öğrencileri hastanede ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, önceki gün Portakallık Mahallesi sahil yan yolunda bir öğrenci servisinin park halindeki doğalgaz (CNG) yüklü tıra çarpması sonucu meydana gelen kazada yalanan öğrencileri tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Beraberinde Merkez İlçe Başkanı Hızır Can ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören öğrencileri ziyaret ederek ailelerine ve yakınlarına geçmiş olsun dileğinde bulunan İl Başkanı Zerdeci, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, “Kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralananlara geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum. Yüce Allah (cc) bir daha böyle felaketleri hiç kimseye yaşatmasın, milletimizi böyle felaketlerden korusun. Bir daha böyle acılar yaşamamak için yaşananlardan ibret alarak gereken tedbirleri ve önlemleri devlet millet olarak almamız gerekmektedir” dedi.

yeniden-refah-partisi-rize-il-baskani-mehmet-akif-zerdeci-ogrenci-servisi-kazasindaki-yaralilari-hastanede-ziyaret-etti-1.jpgyeniden-refah-partisi-rize-il-baskani-mehmet-akif-zerdeci-ogrenci-servisi-kazasindaki-yaralilari-hastanede-ziyaret-etti-2.jpgyeniden-refah-partisi-rize-il-baskani-mehmet-akif-zerdeci-ogrenci-servisi-kazasindaki-yaralilari-hastanede-ziyaret-etti-3.jpg