İl Başkanı Zerdeci'den Çanakkale Zaferi Mesajı

İl Başkanı Zerdeci'den Çanakkale Zaferi Mesajı
Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, 18 Mart Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. Yıl Dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, 18 Mart Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. Yıl Dönümünde Çanakkale Şehitlerini rahmetle anarak, “Çanakkale şehitlerimizi sadece anmak yeterli değildir; onları anlamakta gerekmektedir.“ dedi.

İl Başkanı Zerdeci, mesajında, Çanakkale‘nin bütün İslam dünyasının mevcudiyet destanı olduğunu belirterek, şunları kaydetti: “Çanakkale, bir iman imtihanı, mahşer provasıdır. Çanakkale, hak ile batılın savaşıdır. Çanakkale, silah mı yoksa iman mı kazanacak sorusunun cevabıdır. Çanakkale, azmin, imanın ve vatan aşkının tüm teknolojik güce üstün geldiği yerdir. Çanakkale, haç ile Hilalin kavgasıdır. Çanakkale, İslam’ın zaferidir. Çanakkale saldırısı, Türkiye’yi, Haçlı Avrupa‘nın bir parçası yapma ve İsrail’in kurulması için alt yapı oluşturma hazırlığıydı. Çanakkale, Siyonist Yahudilerin kışkırttığı Haçlı emperyalizminin kendilerine en büyük engel gördükleri Osmanlı’yı yıkma ve İslam dünyasını dağıtma planıydı. Bu şanlı zafer, ne kadar zaman geçerse geçsin, hep aynı heyecan ve hayranlıkla hatırlanması gereken muhteşem bir olaydır. Çanakkale şehitlerimizi sadece anmak yeterli değildir; onları anlamakta gerekmektedir.

Merhum liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın ‚Bugün İslamı çağdışı, müslümanı irticacı görenler, Çanakkale Destanı’nı , Sakarya , Dumlupınar ve Kıbrıs harekâtını anlayamazlar. Eğer anlamış olunsaydı, Çanakkale’de bize saldıran haçlı ırkçı emperyalist güçlerle bugün dostluk kurmaz, AB’ye girmeye çalışmazlardı‘ söylemi ile Çanakkale zaferini ve aziz şehitlerimizi daha iyi anlamış bulunmaktayız.

18 Mart Çanakkale zaferi 108. seneyi devriyesinde, destansı bir mücadele ile geri dönmeyi düşünmeden vatan savunması için cepheye koşan, mukaddes kanlarını sebil, canlarını da seve seve feda ederek tüm Dünyaya “Çanakkale Geçilmez” diye haykıran ve nihayet bu kutsal toprakları bizlere vatan olarak emanet eden başta Çanakkale Şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ahirete irtihal etmiş gazilerimizi rahmet ve dualarla yâd ediyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferi’mizin 108. yılı kutlu olsun.“

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum