İl Başkanı Zerdeci'den Erbakan'ı Anma ve Kandil Mesajı

İl Başkanı Zerdeci'den Erbakan'ı Anma ve Kandil Mesajı
Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, Eski başbakanlardan, Saadet Partisi Eski Genel Başkanı ve Milli Görüş hareketinin kurucu merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 11. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, Milli Görüş hareketinin kurucu lideri, 54. Hükümetin Başbakanı ve Saadet Partisinin Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 11. yıl dönümü ile bu gecenin Miraç Kandili olması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İl Başkanı Zerdeci, mesajında şunları kaydetti: “Asırlardır süren bir davanın son temsilcisi olan Milli Görüş hareketinin kurucu lideri, 54. Hükümetin Başbakanı Prf. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın vefatının 11’inci seneyi devriyesinde şahsında, bu dava uğrunda hayatlarını mücahideyle tamamlamış tüm büyüklerimizi ve tüm şehitlerimizi buradan rahmetle ve minnetle anıyorum. Kendisine çok şey borçlu olduğumuz Merhum Hocamıza Yüce Allah’tan rahmet niyaz ediyor, mekanının Efendimiz (SAV)’in livau’l-hamd sancağının altı olmasını diliyoruz.

Muhterem Hocam; yolun yolumuzdur, sözün sözümüzdür, cihadın cihadımızdır, gittiğin Hak yolunda son nefesimize kadar sabit kadem olmayı yüce Allah'tan diliyoruz.

Vefatının onbirinci yılında yapılan anma ve anlama toplantılarının Onu hakkıyla anlamaya, Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeniden Büyük Türkiye öncülüğünde İslam Birliğinin kurulduğu, Hakkın üstün tutulduğu yeni bir dünyanın kurulmasına vesile olmasını yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz.

Aziz Milletimizin ve tüm İslam Aleminin Mübarek Miraç Kandilini tebrik ederim.”