İ̇l Jandarma Komutanı Albay Adem Şen’den Arsin Osb’ye Ziyaret

İ̇l Jandarma Komutanı Albay Adem Şen’den Arsin Osb’ye Ziyaret
İl Jandarma Komutanı Albay Adem Şen Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi firmalarından Mekap Deri ve Ayakkabı San. Tic. A.Ş. firmasını ziyaret etti.

Albay Adem Şen'i Mekap Deri ve Ayakkabı Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk İskender karşıladı. Ziyarette, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, HSC Otomotiv Renault-Dacia Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şefki Çakıroğlu ve Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük de yer aldı.

Mekap Deri ve Ayakkabı Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk İskender ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, firmanın üretim süreci ve ürünleri hakkında detaylı bilgiler sundu. Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi ise, OSB'nin genel durumu ve Arsin OSB'de yapılan yatırımlar hakkında bilgilendirmede bulundu.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.