İl Meclisinden Rize Valisine Ziyaret

İl Meclisinden Rize Valisine Ziyaret
Rize İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Gültekin ve komisyon başkanları Rize Valisi seyfullah Hacımüftüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Rize İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Gültekin, İl Genel Meclisinin Nisan ayı çalışmalarında yapılan seçimler sonucunda belirlenen İhtisas Komisyon Başkanlarıyla birlikte Vali Seyfullah Hacımüftüoğlu'nu ziyaret etti.

İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Gültekin beraberinde Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Metin Sarı, İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı Hüseyin Çakır, Eğitim - Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu Başkanı Yakup Samangül, Çevre ve Sağlık Komisyonu Başkanı Leyla Veyisoğlu, Köy Alt Yapı Hizmetleri Komisyonu Başkanı Dursun  Ofluoğlu, Emlak ve Gelir Komisyonu Başkanı Muhammet Agun, Araştırma ve Geliştirme Komisyonu Başkanı Rasim Çorbacı ve Turizm Komisyonu Başkanı Osman Haşimoğlu ile birlikte Vali Seyfullah Hacımüftüoğlu'nu makamında ziyaret etti. Tarım Komisyonu Başkanı Eşref Uzun ise il dışında olması nedeniyle ziyarete katılamadı.

1.20110421125448..jpg

Ziyaretçilerini makamında ağırlayan Vali Seyfullah Hacımüftüoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hacımüftüoğlu, meclisin nisan ayı çalışmaları içerisinde yapılan seçimler neticesinde İl Genel Meclisi Başkanlığı görevine seçilen Hakan Gültekin'i ve ihtisas komisyonu başkanlarını tebrik ederek yeni görevlerinde başarı diledi.

2.20110421125501..jpg