İlçe Müftüleri Toplantısı İkizdere'de Yapıldı

İlçe Müftüleri Toplantısı İkizdere'de Yapıldı
Rize’de 2015 Yılı Ağustos Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı İkizdere ilçesinde yapıldı.

İkizdere ilçesinde dün gerçekleştirilen İlçe Müftüleri toplantısına; İl Müftü Vekili Ali Çakmak, Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet Bilgin, 11 ilçe müftüsü, vaizler ve şube müdürleri katıldı.

Toplantı İl Müftü Vekili Ali Çakmak’ın açılış konuşmasıyla başladı. Çakmak konuşmasında, "Din hizmetlerinde İlimiz Müftülüğü ile ilçeler arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla her ay ilimizin farklı bir ilçesinde yaptığımız toplantıların bu ayki ayağını İlçe Müftüsü Celal Malkoç'un daveti üzerine İkizdere ilçesinde gerçekleştirmekteyiz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim" dedi.

ilce-muftuleri-toplantisi-ikizderede-yapildi-(1).jpg

Toplantıda; sanatsal çalışmalar, yüz yüze vaaz hizmetleri, vaaz ve irşat hizmetleri, kurum idari kurulu toplantı kararları, hafızlık tespit sınavı, yatılı Kur’an kurslarında disiplin kurulunun oluşturulması, personel maaş bordroları, yaz kursları, din görevlilerine yönelik eğitim düzenlenmesi ve görevden ayrılan personelin düzenleyeceği raporlarla ilgili konular görüşüldü.

ilce-muftuleri-toplantisi-ikizderede-yapildi-(3)-001.jpg

İkizdere Müftüsü Celal Malkoç’un ev sahibi olarak organize ettiği toplantı sonunda icra edilen tanışma ve kaynaşma yemeği, İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Kazar ve diğer daire amirlerinin de katılımıyla sıcak bir atmosferde gerçekleşti.

ilce-muftuleri-toplantisi-ikizderede-yapildi-(2).jpg