İletişim Başkanı Altun’dan Basın İlan Kurumu’na ziyaret

İletişim Başkanı Altun’dan Basın İlan Kurumu’na ziyaret
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, Basın İlan Kurumu Ankara Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, Basın İlan Kurumu Ankara Müdürlüğü’ne gelişinde Genel Müdür Cavit Erkılınç tarafından karşılandı.

Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Toplantısının ardından gerçekleşen ziyarette, Genel Müdür Erkılınç’ın yanı sıra Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Edibe Sözen, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. M. Mücahit Küçükyılmaz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Tahir Gülebak, Mehmet Ergün, Prof. Dr. Muharrem Özen, Muhammed Ziyad Varol ve Genel Müdür Yardımcısı Mesut Onat hazır bulundu.

Yönetim Kurulu Üyeleri ile yaptığı görüşmenin ardından Genel Müdür Cavit Erkılınç ile bir araya gelen Prof. Dr. Fahrettin Altun’a Kurumun çalışmaları hakkında brifing verildi. Altun, resmi ilan ve reklam yayımıyla alakalı süreli yayınların son durumuna ilişkin de bilgilendirildi.

Ziyaretin ardından İletişim Başkanı Altun, Yönetim Kurulu Başkanı Sözen ve Genel Müdür Erkılınç tarafından uğurlandı.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.