İlhan Palut: Güzel bir skorla buradan ayrılmak istiyoruz

İlhan Palut: Güzel bir skorla buradan ayrılmak istiyoruz
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Sumudica yönetiminde 17 maçtır kendi evinde yenilmeyen Gaziantep FK karşısında "İnşallah güzel mücadelenin yanında güzel bir skorla da buradan ayrılmayı başarırız" dedi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Gaziantep FK maçı öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada mücadele etmelerine rağmen istedikleri sonuçları alamadıklarını belirterek, Gaziantep FK karşısında kazanmak istediklerini kaydetti.

Palut, açıklamasında, "Bazı maçlarda mücadele seviyemiz üst düzeyde olsa da sonuçlar anlamında son haftalarda istediklerimizi alamıyoruz. Burası zor bir deplasman. Gaziantep'in Sumudica ile frekansı tutuyor ve daha coşkulu oynuyorlar. Şunu da hesaba katmamız gerekiyor. Ligimizde farklı bir formasyonla oynayan bir takım Gaziantep. Biz buna göre hazırlıklarımızı yaptık.

Bizim olmazsa olmazımız takımımızın mücadele gücü. Bu mücadeleyi sahaya koymamız gerekiyor. Daha sonra da futbol sonuç olarak bir skor oyunu olduğundan puanlar almamız lazım. Bu konuda biraz durduk geriye doğru gidiyoruz. Bugün inşallah güzel mücadelenin yanında güzel bir skorla da buradan ayrılmayı başarırız" diye konuştu.

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.