İlk Kez Babası Hakkında Konuştu

İlk Kez Babası Hakkında Konuştu
AK Parti Genel Merkezi'nde çalışmaya başlayan Sümeyye Erdoğan Pakistan ziyaretinde babasıyla ilgili ilk defa konuştu.

Kızı, Başbakan'ın Sırrını Açıkladı!..

Başbakan Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan son aylarda yurtiçi ve  yurtdışı gezilerde babasına eşlik ederek özellikle uluslararası basında Türkiye hakkında çıkan haberleri takip ediyor. AK Parti Genel Merkezi'nde çalışmaya başlayan Sümeyye Erdoğan Pakistan ziyaretinde babasıyla ilgili ilk defa konuştu.

Pakistan yolunda Akşam gazetesine konuşan Sümeyye Erdoğan, Genel Merkez'deki danışmanlık göreviyle ilgili 'Bu önemli dönemde babama yardım etmek istedim. Özellikle uluslararası gelişmeleri, Türkiye hakkında yazılanları takip ediyorum ve kendisine bilgi aktarıyorum. Her gün düzenli olarak Genel Merkez'e gidiyorum ve çalışıyorum' dedi.

'Siyasete girecek misiniz?' sorusuna ise Erdoğan 'Medya, yüksek lisans çalışmamı bile 'siyasete ısınıyor' diye yorumlamıştı. Şimdilik niyetim yok. Çocukluğumuzdan beri zaten siyasetin içindeyiz' diyerek cevap verdi.

'Babanızın temposuna ayak uydurmak çok zor!' yorumları karşısında Sümeyye Erdoğan 'Babamı insanlarla kurduğu iletişim zinde tutuyor. Onun sırrı bu! Ve tabii Allah güç veriyor...' dedi.