Olay53.com
23 Mayıs 2012 Çarşamba
Abdurrahim Albayrak Rizespor'a Başkan Olacak mı? - VİDEO
Rize’nin Oscar’ları Sahiplerini Buldu
Görevden Alınan Fabrika Müdürleri
Rize'de Yasak Aşk Cinayeti
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
14 Ocak 2012 Cumartesi 14:22

''İlk Maçlar Sıkıntılı ve Zor Olur''

İkinci yarıda kaybedilen puanların telafisinin olmayacağını ifade eden Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Aykut Ferah, ilk maçların her zaman sıkıntılı ve zor olduğunu söyledi.

Bank Asya 1. Lig'de ikinci yarının ilk maçında yarın deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Aykut Ferah, ilk maçların her zaman sıkıntılı ve zor olduğunu söyledi.

Ferah, yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısı için iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, ''Şu an için takımda sakat futbolcumuz bulunmuyor. Yeni transferlerimiz Ramazan ve Fahri takıma uyum sağladı. Türkiye Kupası'nda 4'üncü tura yükselerek moral bulduk. İkinci yarı için tam olarak hazırız'' dedi.

İkinci yarıda kaybedilen puanların telafisinin olmayacağını ifade eden Aykut Ferah, ''Artık kaybettiğiniz hiçbir şeyin geri gelme imkanı olmayacak. Bunu bilerek hazırlıklarımızı yaptık. Ligin ikinci yarısına Akhisar Belediyespor deplasmanında başlayacağız. İlk maçlar sıkıntılı ve zor olur, ancak hedeflerimiz için bu zorlukların üstesinden gelmeliyiz. Rakibimiz de biz de üst sıralar için oynuyoruz. Az hata yapanın kazanacağı bir mücadele olacak'' diye konuştu.

Öte yandan, dün Akhisar'a giden yeşil-mavili kafile, bugün son antrenmanını yaparak maç saatini beklemeye başlayacak.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
RİZE