İlyas Çakmak Göztepe'ye Kiralık Gitti

İlyas Çakmak Göztepe'ye Kiralık Gitti
Ç.Rizespor'da forma şansı bulamayan golcü futbolcu İlyas Çakmak, PTT 1.Ligden küme düşen ve gelecek sezon Spor Toto 2. Ligde mücadele edecek Göztepe'ye kiralandı.

PTT 1. Ligden Spor Toto 2. Lige düşen Göztepe, bugün kulüp binasında gerçekleştirdiği imza töreniyle 5 futbolcuyu renklerine bağladı. Ç.Rizespor'da istenilen performansı bir türlü gösteremeyen ve defalarca farklı takımlara kiralanan golcü futbolcu İlyas Çakmak, Yeşil Mavililerin Süper Lig kadrosunda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alınca Göztepe'ye kiralandı.

İmza töreninde kısa bir konuşma yapan Göztepe Başkanı Sayın Hüseyin Altınbaş; "Dış transfer çalışmalarımızın ilk meyvesini bugün aldık. Ailemize katılan yeni oyuncularımızı kutluyorum. Oyuncularımız  sezon sonunda ne kadar büyük bir camiaya geldiklerini anlayacaklar." dedi.

goztepe-5-futbolcuyla-imzaladi-3.jpg

Başkan Altınbaş, Futbol Direktörü Özgür Zengin ve Teknik Direktör Erhan Altın'ın da katıldığı imza töreninde Alper Sabutay Bayülken, Raif Demir, İlyas Çakmak, Mehmet Ayaz ve Berkay Öztuvan resmi mukaveleyi imzaladı.

goztepe-5-futbolcuyla-imzaladi-1.jpg

Göztepe'nin yeni transferlerinden Raif Demir 2, Sabutay Bayülken 1+1, Mehmet Ayaz 1+1 yıllık sözleşme imzalarken İlyas Çakmak ve Berkay Öztuvan ise kiralık olarak forma giyecek.

Gerçekleşen imza törenin ardından oyuncular kulübün müzesini gezdi.

goztepe-5-futbolcuyla-imzaladi-2.jpg

goztepe-5-futbolcuyla-imzaladi-4.jpg