İmam Hatip Derneği Kongresini Gerçekleştirdi

İmam Hatip Derneği Kongresini Gerçekleştirdi
Rize'nin Çayeli ilçesinde bulunan Çayeli İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği ilk olağan kongresini gerçekleştirdi...

Rize'nin Çayeli ilçesinde bulunan Çayeli İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği ilk olağan kongresini gerçekleştirdi. Dernek ilk kongresini gerçekleştirriken kongreye yoğun katılımın olması gözlerden kaçmadı. Kongre sonucunda Dernek başkanlığını Sinan Hardal kazanırken kongre sonucunda yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri belirlenerek görev dağılımı yapıldı.

11.20100324114531..jpg

Kongrede Başkan Sinan Hardal, derneğin yapacağı hizmetleri anlattı ve katılımın yoğun olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Öte yandan Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, Başkan Yardımcısı Mustafa Baltacı ve Çayeli İmamhatip Lisesi Müdürü Halit Güçlü derneği ziyaret ederek kongrede başkan seçilen Sinan Hardal ve Yönetim Kurulu ekibini tebrik ziyaretinde bulundu. Derneğin hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulunarak, hayırlı hizmetler yapacaklarına inandıklarını vurguladılar. 

10.20100324114445..jpg

Çayeli İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Sinan Hardal ise ziyaretten duyduğu memnuniyetle birlikte ziyarette bulunan heyete yönetim kurulu adına teşekkürlerini sundu ve derneğin çalışmalarının neler olacağı hakkında bilgi verdi.

Çayeli İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Yönetim Kurulu Asil Üyeleri şu isimlerden oluştu: Sinan Hardal, Yahya Kesici, Ali Osman Abanoz, Mevlüt Kuru, Adem İmdat Kesici, Adem Köse, Mustafa Dilmaç, Yusuf Sırtlı, Yusuf Ziya Suiçmez, Osman Kısır, Mehmet Sağlam, Hikmet Sandıkçı, Numan Atik, Hüseyin Çerman, Mehmet Köse, Turan Kandiş, Kadir Yıldız, Ali Rıza Şişman, Engin Levent, Adem Yazıcı.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri : Recep Ali Çom, Maksut Teker, İsmail Okumuş, Erol Kaşıkçı, Yücel Keskin.

Denetleme Kurulu Asil Üyeleri : Çetin Kara, Mustafa Hasta, Hamit Okumuş

Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri : Arif Yaman, Ramazan Şimşek, Metin Çalışkan

9.20100324114505..jpg

Haber: Adem KÖSE