İmdat Sütlüoğlu Çaytaş Yönetim Kurulu Başkanlığından İstifa Etti

İmdat Sütlüoğlu Çaytaş Yönetim Kurulu Başkanlığından İstifa Etti
Çaykur Genel Müdürlüğü görevinden alınmak süretiyle istifa ettirilen İmdat Sütlüoğlu'nun Çaykur'un da ortak olduğu Çaytaş adlı şirketin yönetim kurulu başkanlığından istifa ettiği öğrenildi.

26 Nisan tarihinde Çaykur Genel Müdürlüğü görevinden alınmak süretiyle istifa ettirilen İmdat Sütlüoğlu'nun Çaykur'un da ortak olduğu Çaytaş adlı şirketin yönetim kurulu başkanlığı görevini devam ettirmesi ve bu ünvanla toplantılara katılması tepki görmüş ve tartışma yaratmıştı. Yaşanan gelişmelerin ardından İmdat Sütlüoğlu'nun bugün Çaytaş Yönetim Kurulu Başkanlığından istifa ettiği öğrenildi.

İmdat Sütlüoğlu'nun Çaykur'un da ortak olduğu ve Sütlüoğlu'nun uygulamalarıyla Çaykur'u zarara uğrattığı bilinen Çaytaş adlı şirketten istifasının ardından aynı şirketin Genel Müdürlüğü görevini sürdüren Sütlüoğlu'nun öz yeğeni Yavuz Sütlüoğlu'nun da çok kısa süre içinde istifa etmesi veya görevden alınması bekleniyor.

İmdat Sütlüoğlu'nun 2 gün önce İstanbul’da her bölge müdürlüğüne bağlı Çaykur Bayiler Birliği Başkanları ve Çaytaş Yönetim Kurulu Üyeleriyle Çaytaş Yönetim Kurulu Başkanı sıfatıyla bir toplantı düzenlediği ve bu toplantıda Çaykur tarafından bayilere yönelik verilen primlerin yıl sonuna kadar Çaytaş’a aktarılması yönünde zorunlu bir karar aldırdığı öğrenilmişti.

İLGİLİ HABERİMİZ

Sütlüoğlu ve Öz Yeğenleri Neden Hala O Görevde?