İmperial Hastahanesi'nden Trabzon Tıp Merkezi'ne Ziyaret

İmperial Hastahanesi'nden Trabzon Tıp Merkezi'ne Ziyaret
Özel İmperial Hastanesi Başhekimi Dr. Füsun Sağlam beraberindeki doktorlarla Özel Trabzon Tıp Merkezi’ni ziyaret ettiler.

Özel İmperial Hastanesi Başhekimi Dr. Füsun Sağlam beraberinde kadın doğum uzmanları Opr. Dr. Ayşe Müsellim, Opr. Dr. Dilek Aydın Erdoğan ve Opr. Dr. Kırhan Gençosmanoğlu ile birlikte yaklaşık 3 ay önce bünyesine kattıkları Özel Trabzon Tıp Merkezi’ni ziyaret ettiler.

Özel İmperial Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Füsun Sağlam Tıp Merkezi’nin bünyelerine katılmasıyla birlikte daha da güçlendiklerini belirterek, birlikte güzel işlere imza atacaklarını söyledi. Trabzon Tıp Merkezi’ne her konuda yardımcı olmaya hazır olduklarını belirten başhekim Dr. Sağlam “Artık bize yeterli olmayan binamız en kısa zamanda ek binalarımızın tadilatı ile büyütülerek vatandaşlarımızın hizmete sunulması hedeflerimiz arasındadır” dedi.

Özel Trabzon Tıp Merkezi doktorları dahiliye mütehassısı Prof. Dr. Ahmet Yıldız, kadın doğum uzmanı Opr. Dr. Mustafa Şahin, dahiliye uzmanı Dr. Mustafa Köse, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Sıcak sohbet ortamında geçen buluşmada pasta kesilerek fikir alışverişinde bulunuldu.