İmzayı Attı Yeşil Mavi Formayı Giydi

İmzayı Attı Yeşil Mavi Formayı Giydi
Ç.Rizespor'un Gençlerbirliği'nden transferi Hurşut Meriç, imzayı attı, Yeşil Mavili formayı giydi.

Almanya’da Gençlerbirliği ile kampta iken Ç.Rizespor ile Gençlerbirliği Kulubü yetkililerinin bonservis konusunda anlaşması üzerine kamp yapılan Münih’ten ayrılarak, Ç.Rizespor'un Avusturya’daki kampına katılan Hurşut Meriç, Ç. Rizespor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

3 yıllığına Ç.Rizespor'a sözleşme imzalayan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Hurşut Meriç, 2012-2013 sezonunda kırmızı siyahlı formayla 7 gol attı.

hursut-meric-caykur-rizespor’da.jpg

Transferin gerçekleşmesinin ardından Ç.Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay yaptığı açıklamada, eksik olan sol kanat bölgesine Hurşut'u takviye ettiklerini ama daha en az 4-5 transfere daha ihtiyaçları olduğunu ifade etti. Irak Milli Takımı ile başarılı bir şampiyona geçiren Ali Adnan için de görüşmelerin sürdüğünü belirten Çalımbay, ''Birkaç gün içinde olumlu ya da olumsuz bir şekilde oyuncudan cevap alırız. Salı günü kampın yurt dışı etabını bitiriyoruz. Salı gününe kadar birkaç transfer yapmamız lazım'' dedi.

riza-calimbay-hursut-meric.jpg

Hurşut’u Rıza Çalımbay’ın özellikle istediğini belirten Ç.Rizespor Kulüp Basın Sözcüsü Aykut Ferah, "Hurşut Meriç kadromuza katmayı çok istediğimiz önemli oyunculardan biriydi. Görüşmeler olumlu sonuçlandı. Gençlerbirliği'nden transferi gerçekleşen Hurşut Meriç ile 3 yıllığına sözleşme imzaladık. Oyuncu Avusturya kampına katılarak takımla birlikte antrenmanlara başladı. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.

riza-calimbay-hursut-merici-tebrik-etti.jpg