İnter'in Yıldızı Achraf Hakimi, Gollerini Eski Çaykur Rizesporlu Abarhoun’a Adadı

İnter'in Yıldızı Achraf Hakimi, Gollerini Eski Çaykur Rizesporlu Abarhoun’a Adadı
Inter Milan'ın Faslı oyuncusu Achraf Hakimi, Bologna karşısında kaydettiği golleri Çarşamba günü hayatını kaybeden Çaykur Rizesporlu eski futbolcu Mohamed Abarhoun’a adadı.

Dün akşam İtalya Seri A’da İnter Milan ile Bologna, Guiseppe Meazza Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı İnter Milan 3-1 kazanırken, ev sahibi ekipte 2 gol kaydeden Real Madrid'den kiralanan Faslı oyuncu Achraf Hakimi kaydettiği golleri geçen hafta 31 yaşında kanserden hayatını kaybeden eski takım arkadaşı ve eski Çaykur Rizesporlu futbolcu Mohamed Abarhoun'a adadı.

Vatandaşı ve eski takım arkadaşı Mohamed Abarhoun'a saygılarını sunmak isteyen Faslı futbolcu Achraf Hakimi, Bologna karşısında kaydettiği iki golle Mohamed Abarhoun adına formasını kaldırma ve tişörtünü ortaya çıkarma fırsatını yakaladı.

Achraf Hakimi, 45. ve 70. dakikada iki gol atarken giydiği formayı açtı. Karşılaşmanın 45. dakikasında kaydettiği ilk golün ardından iki parmağını başına getirerek formasının altında giydiği fanilayı gösteren Hakimi’nin tişörtünün üzerine Abarhoun adı yazılıydı. Kanserden hayatını kaybeden eski bir Fas milli takım oyuncusu olan Mohamed Abarhoun'a atıfta bulunan Hakimi, gollerini de Abarhoun'a ithaf etti.

Hakimi, karşılaşma sonrasında ise sosyal medya hesabından karşılaşmaya ait fotoğrafı paylaşarak “Galibiyet ve iki gol için mutluyum. Senin için Mohamed Abarhoun” notuna yer verdi.

achraf-hakimi,-bologna-karsisinda-kaydettigi-golleri-carsamba-gunu-hayatini-kaybeden-caykur-rizesporlu-eski-futbolcu-mohamed-abarhoun’a-adadi-(6).jpgachraf-hakimi,-bologna-karsisinda-kaydettigi-golleri-carsamba-gunu-hayatini-kaybeden-caykur-rizesporlu-eski-futbolcu-mohamed-abarhoun’a-adadi-(4).jpgachraf-hakimi,-bologna-karsisinda-kaydettigi-golleri-carsamba-gunu-hayatini-kaybeden-caykur-rizesporlu-eski-futbolcu-mohamed-abarhoun’a-adadi-(5).jpgachraf-hakimi,-bologna-karsisinda-kaydettigi-golleri-carsamba-gunu-hayatini-kaybeden-caykur-rizesporlu-eski-futbolcu-mohamed-abarhoun’a-adadi-(3).jpg