İntihar Mektubu Bıraktı ve Kayıplarda

İntihar Mektubu Bıraktı ve Kayıplarda
Rize'de önce kız kaçırdı ardından eşinden boşanmaya çalıştı ve sonunda intihar mektubu bırakıp kayıplara karıştı...

Rize'nin Çayeli ilçesi sahilinde park ettiği otomobilinde intihar mektubu bulunan kişi, polis ve dalgıçların aramasına rağmen bulunamadı.

Alınan bilgiye göre, arkadaşı Sinan Akçal'ı dün akşam telefonla arayan Murat Karakaş (35), Limanköy mevkisinde sahilinde olduğunu, kendisini iyi hissetmediğini söyleyerek telefonu kapattı.

11.20100310135640..jpg

Söz konusu yere giden Akçal, Karakaş'ın otomobilini park halinde ve kapıları açık buldu, Karakaş'ın izine rastlayamadı.

9.20100310135424..jpg

Akçal'ın haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, 53 EF 651 plakalı otomobilde yaptığı araştırma sonucu 5 sayfalık intihar mektubu buldu.

Polis ve vatandaşlar, Karakaş'ın denize atlayarak intihar etmiş olma ihtimaline karşı, projektörle sahilde ve denizde arama yaptı ancak sonuç alamadı. Dalgıçların yaptığı aramada da Karakaş'ın izine rastlanmadı. 

-''KAÇIRDIĞI KIZ İÇİN EŞİNDEN BOŞANMAYA ÇALIŞIYORDU''-

Sinan Akçal, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün gün boyunca birlikte olduğu Karakaş'ın moralinin çok bozuk olduğunu belirterek, şunları anlattı: ''Murat, evli ve 2 çocuk babasıdır. Ancak bir süredir eşi Fatma ile sorun yaşıyordu, boşanmaya çalışıyordu. Murat, Trabzon'un Of ilçesine bağlı Kelali köyündeki kuran kursunda sözleşmeli görev yaparken 3-4 ay önce ilçe merkezinde oturan B.H. adlı kızı kaçırdı. Ancak ailesi yaklaşık 10 gün sonra B.H'yi geri aldı. Eşinden boşanması halinde kızla evlenebileceği söylendi. Ancak Murat'ın eşi Fatma boşanmaya yanaşmıyordu. Bundan dolayı sorunlar yaşıyordu. Kızı kaçırdıktan sonra da kuran kursundaki görevinden ayrılmıştı.''

Murat Karakaş'ın otomobilinde bıraktığı 5 sayfalık intihar mektubunda eşi Fatma ile evlenmek istediği B.H'ye veda ettiği, ''Beni affedin'' yazdığı öğrenildi.

Polis, bir süre önce de yaşadığı sorunlar nedeniyle birkaç gün ortadan kaybolan Murat Karakaş'ın bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

10.20100310135446..jpg