İntihara kalkıştı Alay Konusu oldu

İntihara kalkıştı Alay Konusu oldu
Sevgilisinden ayrıldığı ileri sürülen 29 yaşındaki şahıs, tarihi Kayseri Kalesi'nin surlarına çıkarak intihara kalkışınca halk gençle dalga geçti.

Kayseri'nin Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan tarihi Kayseri Kalesi'ne çıkan 29 yaşındaki Harun Bulut, Türk Bayrağı'nın bulunduğu surlarda intihara kalkıştı. Harun Bulut'un intihar girişimini gören bir çok vatandaş surların etrafında toplandı. Polis, surların etrafında güvenlik şeridi çekildi ve vatandaşlar şeridin dışına alındı. İtfaiye ekipleri tarafından da Harun Bulut'un bulunduğu surun dibine hava yastığı açıldı.

Surların yakınında toplanan meraklı vatandaşlar olayı cep telefonlarına kayıt ederken, bir çoğu da, "Atlayamaz, onda o yürek yok. Yan tarafa atla, orada hava yastığı var. Atlayamaz ya yalan yapıyor" diye dalga geçti.

BENİ SEVİYORSA BURAYA GELECEK

Surlarda bayrak direğine tutunarak duran ve sürekli cep telefonu ile konuşan Harun Bulut, "Buraya gelecek, beni seviyorsa buraya gelecek" diye bağırdı. Harun Bulut'un yanına çıkan polis ekiplerinin vazgeçirme girişimleri olumsuz sonuçlanırken, çalıştığı işyerindeki patronu tarafından sakinleştirildi. Harun Bulut surlardan polis ekipleri nezaretinde indirildiği sırada vatandaşlar tepki gösterdi.

Kayseri Kalesi'nden çıkarılan ve sevgilisinden ayrıldığı surlara çıktığı öğrenilen Harun Bulut, kendisine neden surlara çıktığını soran gazetecilere, "Ölümüne sevdim" cevabını verdi.
Polis aracına bindirilen Harun Bulut, ilk olarak Eğitim ve Araştırma hastanesine oradan da Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.