iPhone XS ve iPhone XS Max Türkiye fiyatı belli oldu!

iPhone XS ve iPhone XS Max Türkiye fiyatı belli oldu!
Uzun süredir merakla beklenen yeni iPhone‘lar için sonunda hem çıkış tarihi hem de Türkiye satış fiyatı açıklandı. Hepsiburada üzerinde ön siparişe açılan cihazların sayfasında, iPhone XS fiyatı ve iPhone XS çıkış tarihi ülkemiz için belli oldu.

Apple’ın geçtiğimiz Eylül ayında tanıtmış olduğu iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone Xr modelleri kısa süre içerisinde birçok bölgede satışa sunulurken, ülkemiz söz konusu olduğunda Apple sessizliğini korumakla yetinmişti. ShiftDelete.Net'te yer alan habere göre, bu sessizlik bozulmuş gibi görünüyor çünkü yeni iPhone’ların hem başlangıç fiyatları hem de çıkış tarihleri ülkemiz için belli oldu.

İşte iPhone XS Max fiyatı ve çıkış tarihi!

Hepsiburada üzerinden ön siparişe açılan iki modelin en dikkat çekici yanı ise Apple Türkiye garantili olması. Apple henüz web sitesini güncellememiş olabilir ama yeni akıllı telefonları için tarih ve fiyatı belilemiş durumda.

iPhone XS fiyatı 9,899 TL olarak görünürken, iPhone XS Max fiyatı ise 10,999 TLoldu. 4 Aralık’ta stoklara girecek olan XS’ler, 6 aylık alışveriş kredisi ile alınabiliyorlar.  Altın (Gold), Gümüş (Silver) ve Spece Grey (Uzay Grisi) renk seçenekleri ile gelecek olan iPhone’lar, şimdilik sadece 64 GB‘lik versiyonlarıyla ön siparişe açıldılar.

iphone-xs-ve-iphone-xs-max-turkiye-fiyati-belli-oldu!1.jpg