İran'dan Trabzonlu işadamlarına çağrı

İran'dan Trabzonlu işadamlarına çağrı
İran İslam Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosluğu yetkilileri biri İstanbul diğeri Tahran’da düzenlenmekte olan İran fuarlarına Trabzon özel sektör temsilcilerinin katılmasını istediler.

Başkonsolosluk yetkilileri Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nu makamında ziyaret ederek fuarlar hakkında bilgi verdi.

Hacısalihoğlu, fuarların Türk ve İranlı iş adamları arasındaki ticari ve ekonomik ilişkileri geliştirmesini umduğunu söyledi.

İstanbul’da CNR Fuar Merkezi’nde 17-21 Şubat 2010 tarihleri arasında yapılacak olan “Made İn İran” fuarını TTSO olarak takip edeceklerini bildiren Hacısalihoğlu, fuarın Türk işadamlarının İran’ın bilim ve teknolojik çalışmalarını tanımasında uygun bir fırsat olduğunu ifade etti.

İran İslam Cumhuriyeti’nin başkenti Tahran’da gerçekleştirilecek fuarın ise 2-4 Mart 2010 tarihleri arasında düzenleneceği öğrenildi.

Fuarda yer alacak sektörlerin gıda, sağlık, kozmetik malzemeleri, ilaç ve hizmetler alanında olduğu, fuara katılmak ve detaylı bilgi edinmek isteyenlerin ‘www.ihaf.info’ internet sitesinden bilgi sahibi olabilecekleri vurgulandı.