İrfan Buz: “Üzerimize Baskı Var”

İrfan Buz: “Üzerimize Baskı Var”
Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Giresunspor beraberliği sonrası yaptığı açıklamada, "Üzerimizde baskı var" dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Giresunspor beraberliği sonrası yaptığı açıklamada, "Üzerimizde baskı var" dedi.

TFF 1. Lig'in 29. haftasında Yeni Malatyaspor, deplasmanda Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, üzerilerinde çok fazla baskı olduklarını belirterek, "İki takım da çok önemli bir müsabakaya çıktı. Gerçekten strateji açısında da önemliydi. Buraya geldiğimizde zorlu bir deplasmana geldiğimizi biliyorduk. Giresun gerçekten inanılmaz bir sezon yaşıyor diye düşünüyorum. Tüm maça baktığımızda pozisyonları çok az olan bir müsabaka vardı çünkü mücadele gücü yüksekti" dedi.

"Giresunspor'a karşı çok büyük bir sempatim var"

"Giresunspor'a karşı çok büyük bir sempatim var" diyen Buz, "Çok güzel işler yapılıyor burada. Yalnız şu da var ki ben maçı yaşamak istiyorum. Kimseye karşı da bir saygısızlığım yok. Biz de şimdi baskı altındayız, sezon başında favori takımlara bakıyorsunuz; Eskişehir olsun, diğerleri olsun, sizin bütçeniz de çok düşük, bizim bütçemiz de çok düşük. Takımı geçen sene burada beşinci sıradan aldım buraya getirdim, bu olaylarda kolay değil" ifadelerini kullandı.

"Diğer camialar bizi düşecek diye bekliyor"

Diğer camiaların üzerilerine geldiğini vurgulayan Buz, "Üzerimize geliyor diyor ki, "Kardeşim bunlar düşecek, düşecek..." Herkes onu bekliyor ya, kolay değildir yani kaç haftadır bu böyle. Önümüzdeki hafta biz Göztepe ile siz Sivas ile oynuyorsunuz her şey olabilir, bu yüzden her puana sevinebilirsiniz" dedi.

Kaynak:IHA