İrşad Vakfı'ndan Serenli'ye Veda Ziyareti

İrşad Vakfı'ndan Serenli'ye Veda Ziyareti
Rize İrşad Vakfı Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri, Rize'den Sakarya'ya atanan Rize İl Müftüsü İlyas Serenli'ye veda ziyaretinde bulundu.

Rize İl Müftülüğünde, Sakarya B.Şehir İl Müftülüğüne atanan, Rize il Müftüsü İlyas Serenli’nin, 75 günlük hac görevi, yeni görevi ve de Rize’ye 2 Ocak 2012 tarihinde vedası nedeniyle çeşitli, vakıf, stk, dernek, esnaf, kamu, özel, kurumların ve halkın tebrik ve veda ziyaretleri devam ediyor.

2 Ocak 2012 tarihine kadar Rize’deki görevine devam eden, Rize İl Müftüsü İlyas Serenli’nın bu seferki ziyaretçileri, İrşad Vakfı Erkek ve Kız Kuran kurslarıyla, yıllardır Rize’de hizmet veren, Merhum Zavendikli Mustafa Yıldız hoca efendinin kurmuş olduğu İrşad Vakfı Yönetimin Kurulu Başkan ve üyelerinden oluştu.

irsad-vakfindan-serenliye-veda-ziyareti-1.jpg

İrşad Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ali Saruhan, ”Muhterem İl Müftümüz, derin ilim ve idareci vasfıyla 3 yılı aşkın sürede Rize’mizin tüm manevi vakıf ve derneklerine hizmetleri noktasında bizlere her türlü çalışmalarımızda maddi ve manevi önemli katkılar sağlamıştır. Bir gönül ve ilim insanı olan Müftümüzü İlyas Serenli beyefendiye, bu yılkı hem uzun hac görevindeki başarısı nedeniyle, hem de yine bir başka Karadeniz bölgesinin çok önemli bir şehri olan Sakarya ilindeki yeni görevinden dolayı tebriklerimizi ve vakfımız kurslarına göstermiş olduğu yakın ilgi ile birlikte sağlamış olduğu her türlü maddi ve manevi desteklerinden dolayı yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte şükranlarımızı sunduk. Yeni görevinde başarılarının devamını Allah’tan diliyoruz.” dedi.

Haber: B. ALİ KAVALCI