İş Adamı Kaza Geçirdi 1 Ölü, 3 Yaralı

İş Adamı Kaza Geçirdi 1 Ölü, 3 Yaralı
Tekpa Rize Bezleri’nin sahibi Paşa Cerrah, Ordu’nun Ünye ilçesinde trafik kazası geçirdi. Kazada Cerrah’ın 3 yaşındaki çocuğu Ecrin Cerrah hayatını kaybetti.

Rize Gündoğdu’da faaliyette bulunan Tekpa Rize Bezleri’nin sahibi Paşa Cerrah (34), Sivaslı olan öğretmen eşi Sahure Cerrah’ı (32) Sivas’ta yaşayan ailesine ziyarete getirmek isterken Ordu’nun Ünye ilçesinde sabah saatlerinde kaza geçirdi Sürücü Cerrah ve eşi Sahure Cerrah ile 1 yaşındaki çocukları Aysima Cerrah hafif şekilde yaralandı. Cerrah'In diğer kızı 3 yaşındaki Ecrin Cerrah ise hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Paşa Cerrah, Sivaslı olan öğretmen eşi ve 2 çocuğunu Sivas’taki ailesine ziyarete getirmek için sahur yemeğinin ardından  53 DN 270 plakalı otomobille Rize’den yola çıktıktan sonra Ordu’nun Ünye ilçesinde sabah 07.00 sıralarında aracıyla şarampole yuvarlandı.

pasa-cerrah-1.jpg

Kazada, sürücü Cerrah ile eşi Sahure Cerrah ve 1 yaşındaki çocuğu Aysima Cerrah hafif şekilde yaralanırken, 3 yaşındaki Ecrin Cerrah ağır bir şekilde yaralandı. Minik Ecrin hastaneye kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti.

Hayati tehlikesi bulunmayan yaralıların Ünye Devlet Hastanesi ile Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi’nde tedavileri sürüyor.

Ecrin Cerrah’ın cenazesi aslen Trabzon’un Sürmene ilçesinden olan babası Paşa Cerrah’ın memleketine gönderilmesi bekleniyor.

ecrin-cerrah-2.jpgecrin-cerrah-pasa-cerrah-baba-kiz.jpgpasa-cerrah.jpg

ecrin-cerrah-1.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Minik Ecrin’in Defin Yeri ve Zamanı Belli Oldu