İş Adamları İnce, Turgut, Tali: Birlikte Daha Güzel Günlere

İş Adamları İnce, Turgut, Tali: Birlikte Daha Güzel Günlere
Rize Ticaret ve Sanayi Odası'nın 3 Ekim’de yapılacak olan seçimleri öncesi iş adamları Yaşar İnce, Şaban Turgut ve İbrahim Tali, birlikte yola devam ettiklerini ve Başkan Şaban Aziz Karamehmetoğlu'na destek verdiklerini açıkladı.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesi iş adamları Yaşar İnce, Şaban Turgut ve İbrahim Tali, birlikte yola devam ettiklerini belirterek, düzenledikleri kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve aynı zamanda Başkanı Adayı Şaban Aziz Karamehmetoğlu  ile Rize Belediye Başkan Yardımcısı Coşkun Yeğen de katıldı.

3 Ekim’de yapılacak olan seçimler öncesi iş adamları Yaşar İnce, Şaban Turgut ve İbrahim Tali, birlikte yola devam ettiklerini ve birlikte daha güzel günlere ulaşacaklarını kaydetti.

rize-ticaret-ve-sanayi-odasi-secimleri-oncesi-is-adamlari-yasar-ince,-saban-turgut-ve-ibrahim-tali,-birlik-beraberlik--kahvaltisi-verdi-(3).jpg

Osman Karavin Caddesindeki Hakkı Yılmaz Çay Evinde düzenlenen kahvaltıda, İnce tarafından yapılan ortak açıklamada, “Biz birlikte yola devam ediyoruz. Biriz, beraberiz, birlikte daha güzel günlere ulaşacağız. 156 üyesi bulunan Ulaştırma Depolama (Şehirlerarası ve uluslar arası yük ve yolcu, taş kargo – kurye – su yolu – taşımacılığı – liman işletmeleri – motorlu taşıyıcılar kooperatifi)ndeki arkadaşlarımızından ricamız, bizlere oy verecekler kesinlikle listelere çizik atmasınlar. Yapılacak seçimde de mevcut başkanımız Şaban Aziz Karamehmetoğlu  ile yola devam ediyoruz. Biz birlikteyiz, birlikte de daha güçlüyüz.” dedi.

rize-ticaret-ve-sanayi-odasi-secimleri-oncesi-is-adamlari-yasar-ince,-saban-turgut-ve-ibrahim-tali,-birlikte-yola-devam-ettiklerini-belirterek-duzenledikleri-kahvaltida-bir-araya-geldi..jpgrize-ticaret-ve-sanayi-odasi-secimleri-oncesi-is-adamlari-yasar-ince,-saban-turgut-ve-ibrahim-tali,-birlik-beraberlik--kahvaltisi-verdi-(1).jpgrize-ticaret-ve-sanayi-odasi-secimleri-oncesi-is-adamlari-yasar-ince,-saban-turgut-ve-ibrahim-tali,-birlik-beraberlik--kahvaltisi-verdi-(4).jpg