İş aramaya çıktı sırlara karıştı

İş aramaya çıktı sırlara karıştı
26 yaşındaki genç kız evden 'İş aramaya gidiyorum' diye çıktı. Çıkış o çıkış. Bir daha kendisine ne gören, ne duyan var.

Gaziantep’te, iş aramak için evden çıkan 26 yaşındaki Havva Yaşar’dan haber alınamıyor.

Bir süre önce sekreterlik yaptığı triko firmasından ayrılan Havva Yaşar, 5 Ocak’ta Konak Mahallesi’ndeki evlerinden sabah saatlerinde “İş bulmaya gidiyorum” diyerek ayrıldı. Yaşar, daha sonra ailesini cep telefonundan arayarak şarjının bitmek üzere olduğunu söyledikten sonra bir daha kendisinden haber alınamadı.

Ailenin en küçük çocuğu olan Havva’dan haber alamayan anne Ayşe Yaşar, bulunması için Cumhuriyet Savcılığı’na dilekçe verdi.

Kızının son kez ablasıyla konuştuğunu belirten Yaşar, “Organize Sanayi Bölgesi'ne iş aramaya gideceğini söylemiş. Bu görüşmeden sonra ona hiç ulaşamadık” dedi.

Kızının ablalarıyla çok iyi anlaştığını, evin en küçüğü olması nedeniyle herkesin kendisine özel bir ilgi gösterdiğini belirten anne Ayşe Yaşar, “Havva’nın bir sorunu olsa mutlaka ablalarının haberi olurdu. Kızım aklı başında, ne yaptığını bilen birisiydi. Onun kaçırılmasından endişe ediyoruz” diye konuştu.